Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Greta je zneužité dítě k věci, které nerozumí. Je nechutné, že její ridiče ji tímto zničili dětství ....

...

21 2
možnosti

Greta je nemocná,tak ji nechte než se uzdraví.

6 0
možnosti
AM

Že klimatická krize či změna neexistuje, že se neotepluje a z toho neplynou různé závažné důsledky pro klima, to si dnes dovolí tvrdit jen čistí ignoranti.

Nikdo jiný o tom nepochybuje a je pro to milion důkazů po celém světě.

Diskuse jistě probíhá o tom, jestli je to vinou člověka, ale ne o samotné nastupující krizi.

---------------------

Proč by lidé nemohli psát politikům o tom, jak si představují, že by to mělo fungovat?

Zase chcemwe klid na práci a držet hubu a krok?

5 30
možnosti
MK

Lidé mohou, Gréta a podobní greténi by už konečně měli zavřít hu.. ústa a něco smysluplného dělat. Uřvaná fanatická menšina prostě nesmí určovat, jak má žít ta většina. V ničem.

36 1
možnosti
PS

Za veškerým počínáním se vždy skrývají peníze. Scénář je stejný.

Dobrá myšlenka zneužitá někým kdo chce vydělat k tomuto cíli mu pomáhá banda užitečných idiotů co se neptají/neargumentují/neposlouchají nemají svůj názor ale o to hlasitě křičí. Pak zbývá malá skupinka která chce pomoci chce skutečně chránit planetu a nesouhlasí s šílenstvím okolo klimaalarmistů. Těch moc není a od užitečných idiotů se liší tím že mají svůj vlastní rozum.

Pak jsou zde lidé typu Al Gore co křičí něco o ekologii a jen tak mimochodem po tom co se začal vážně bát o naší planetu tak své jmění znásobil cca 50x tedy obdoba našich solárních baronů jen užitečný idiot si myslí že to dělají pro planetu.

PS:Děti co se chtějí ulejt ze školy a stávkují je samostatná skupinka. Vždy když se u nás uklízí les podél silnice(dobrovolná akce) jsou tam děti(s rodiči) do 10ti let a pak většina nad 30 kde jsou stávkující děti když se něco skutečně dělá to fakt netuším.

31 1
možnosti
ZZ

už ju předělal její PR tým na černošku? jak zjistili že je mimo zájem, tak začali pracovat na jejím počernošštění

14 2
možnosti
SB

Tohle šílenství stylu "Greta" má navíc ještě jeden negativní důsledek: Zkresluje pohled na skutečně rozumné lidi, kteří chtějí v oblasti ekologie něco udělat, třeba zabránit tomu, aby na orné půdě nebo v místě, kde hnízdí nějaký vzácný ptačí druh, bylo postaveno další z mnoha zbytečných a po čase většinou tak jako tak opuštěných skladišť.

Člověk se v téhle záležitosti angažuje, píše podněty k pravomocným orgánům, ale díky Gretě a jim podobným to na ostatní působí, jako kdyby byl stejný šílenec jako ti teatrální aktivisté.

53 1
možnosti
PD

ale vy ste stejný šílenec...je vám přednější životní prostředí křečka před životním prostředím lidí

1 6
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik