Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Nějak nechápu úvod blogu. "Zelení bratři" dávali 500 korun za hlas ? A Vy jste je volil hned v jejich počátku ? To už jste měl v r. 1990 volební právo ?

Hezká formulace "zelení bratři" - to je, aby to nebylo žalovatelné, že :-(

0 0
možnosti
Foto

Já se divím, že má volební právo i dnes. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já nevím, jak, Vy, ale mně se zvracet nechce. Pokud Vám, použijte tzv. letecký pytlík, abyste neznečistil životní prostředí.

Copak se Vám na vycházce ošklivého přihodilo, že na to zase jdete zhurta? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Uhlí je ovšem prima, také ropa! Máte zjištěno, jaké ekologické škody vzniknou při jejich dobývání, převozu a zpracování?

Jediná cesta je využívat energii z okolí, zatím to umíme jen pomocí tepelných čerpadel - uspořit 2/3 energie, to není špatné, i když počáteční investice a úspora se sotva vyrovnají.

A uhlí jednou dojde a jak je to s ropou?

Toníku, topiči elektrárenský, do kotle přilož! :-P

0 0
možnosti
Foto

Tepelné čerpadlo ale také potřebuje ušlechtilou energii z vnějšku.

Dá se jím ušetřit jen tam, kde je primární energie využita jen k výrobě nízkopotenciálního tepla. Otázkou je, jestli pak už není lepší kogenerace

1 0
možnosti
JD

vrabec vy jste inteligent :-) .. prosím o objasnění, jak řešíte provoz ledničky, noční osvětlení, internet či televizi ?? .. nebo vaše soláry produkují dostatek proudu nonstop ??

0 1
možnosti
Foto

Už jste slyšel něco o akumulátorech a vodíkovém cyklu?

0 0
možnosti
JV

Vy ynteligente ! Já mám na mém domku solární panely a vyrábím víc elektriky než spotřebuji. (Nemám plyn, uhlí, ropu, dřevo) TO je zelená energie a zvracet nemusím.

0 0
možnosti
Foto

:-) určitě celý rok a hlavně i v noci...pane Vrabče, podívejte se na ten dokument a pak se sem do diskuze vraťte a zkuste nám napsat něco zajímavějšího. Pěkný den

9 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik