Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Neúspěšné politické strany dělají mnohé, aby se dostaly ke korytu. Tedy dělají mnohé, ale chybí jim poctivá práce, schopnosti, férovost,atd. Pokud jim to hlůavní chybí, pak jim opět jen zbyde opoziční šat a mohou řvát na náměstích.

13 1
možnosti
JN

.. víra ve spojení pravicových politických stran :-) Pane autore, my tady dnes máme nějaké pravicové politické strany ? Jistě, Trikolóra .. ale ta se zapojí do hry až po volbách .. a mám takový pocit že chvilkoví "demokraté" chtějí "kopat" za jiné kádry než za poctivou pravicovou stranu ..

15 1
možnosti
ZD

Jsem téhož názoru, že se na podiích demonstrací sice přímo neobjevují politické strany, ale stojí v pozadí těch lidových taškařic, které se tím upoceně snaží vyvolat dojem všelidového hnutí nespokojenců. Nicméně projekt je to po stránce finanční rozhodně úspěšný a nebude prodělečný. Nakonec bude přínosem i pro pomlouvaného Babiše. Tak levnou reklamní kampaň si těžko představoval.

8 0
možnosti
JB

Naprostou většinu národa jakýsi "zapsaný spolek" vůbec nezajímá -a vlastně ani ti "umělci" ne...

14 2
možnosti
RM

Bohužel, je to tak.

2 0
možnosti
JZ

J93a47n 32Z76í25m26a

17. 11. 2019 0:53

To měl být svátek 30 let svobody. Ulhani a ukriceni aktivisté si ho zase ukradli pro sebe.... A přitom je to celé o tom, jaký budeme kupovat plyn. To ale oni nepřiznají...

13 3
možnosti
Foto

M31a15r50e44k 98H31u42r63t

17. 11. 2019 7:45

Proč kupovat plyn když máme uhlí na 200 let? Vy chcete být dán na milost Rusku a Německu co se energetiky týče? Já tedy rozhodně ne. Jde to v Polsku půjde to i u nás

5 1
možnosti
AL

Zajímavá demonstrace na Letné k trvalé připomínce této události, kdy byl 17. listopad vyhlášen Mezinárodní unií studentů Mezinárodním dnem studentstva. Cci věřit, že to vážení blogeři i neméně vážení demonstranti ví.

Více než 1200 studentů bylo posláno do koncentračního tábora Sachsenhausen a devět studentů a funkcionářů studentských organizací bylo 17. listopadu popraveno.

Pohřeb Jana Opletala se uskutečnil v Náklu 16. 11. 1939. V roce 1996 prezident V. Havel uděluje in memoriam Janu Opletalovi řád TGM. Pro mě je symbolem statečného vzdoru.

Čest jeho památce.

[>-]

19 2
možnosti
Foto

Když už nejsou schopní říci pár vět bez papíru, je jasné, že to s tím zaujetím pro věc není tak horké. Těmito projevy tuto stávku ponížili na setkání lidí, kteří si chtějí odpoledne užít na čerstvém vzduchu, projít se a udělat si názor.

A tak je to dobře, v příštích volbách mají všichni, kteří jsou nespokojeni šanci něco změnit, to je demokratické a tak jsme si to před třiceti lety představovali, svobodné volby, aby měl každý šanci rozhodovat o vítězi.

31 7
možnosti
PD

Nebyl bych tak přísný - zkuste vystoupit na třídní schůzce, i herci v divadle a zpěváci před vystoupením přiznávají hrůzu ze selhání a výpadku paměti a pomáhají si alkoholem, natož vystupte před takový davem - ne všichni jsou profi řečníci.

8 0
možnosti
DR

Bavil jsem se. A korunu tomu všemu daly ty jejich "požadavky". Andrej, jak ho nemusím, by měl udělat jediné a tj. na ty jejich bláboly absolutně nereagovat.

27 7
možnosti
Foto

Ani paní Kubišová jim nepřišla, takže si Molitbu museli zazpívat svépomocí....

5 1
možnosti
Foto

Oni čekali na Vás, a taky nic. ;-D

8 17
možnosti
JH

J53a17n 93H88a12r96v61a91n

16. 11. 2019 17:44

Překvapilo mě, že i ti herci se nenaučil svých 5 vět pronést zpaměti a četli je z papíru :-/

23 2
možnosti
ZD

Jestli je dostali těsně před vystoupením - moc času neměli....

2 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik