Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

jen jsem si představila ten odchod AB a vlastně ani nevím, co MCHPD chce dál..jen jeho odchod? Zamysleli se nad tím, co dál? A koho na jeho post? Chtějí předčasné volby? A co když bude zase kandidovat a bude zvolen znova? Co pak? Zase pokojné demonstrace s deskami s maxipsem Fíkem?

2 0
možnosti
JC

Ale oni zestárnou, budou mít děti a jiné starosti. A na tu tzv. revoluci budou vzpomínat asi jako Jožka Fišer na r. 1968?

0 0
možnosti
AW

A75l30e16š 26W70o27l74k62e29r

17. 11. 2019 17:42

Nuže, udělejte to lépe!

0 0
možnosti
PS

On vám to všem dr. Vodvarka vysvetli, jak mu bylo u nás na Letné fajn mezi svými....a jak tam byli skvělí lidé a atmosféra....

2 0
možnosti
ES

Oni ani založit stranu nemohou ,protože za nimi už strany stojí. Je nesysl že to sami organizujína to nemají ani peníze ani schopnosti. Za tím jsou strany které prohráli volby které si na moc zvykli a nehodlají se s tím smířit

2 3
možnosti
TK

Jenže když si Milion chvilek založí stranu, čí voliče vysaje? No ano správně, vysaje voliče stran pseudodemokratického bloku, z nich se pak většina nutně dostane pod hranici vstupu do parlamentu, Což stávající aparátníci těchto stran asi těžko budou riskovat, protože korýtka. Lepší být předsedou 5% strany než nulou s nejistou budoucností ve straně nové. :-)

3 0
možnosti
ES

Nevysaje žádné hlasy. Měli by 0,01 procent.Jsou to naivní ňoumově a asi vědí že by ve volbách propadli a proto stranu zakládat nechtějí.

3 1
možnosti
Foto

požadavky hnutí Milion chvilek nejsou politcké - systémové, nybrž v rovině osobní perzekuce - jde tedy v podstatě o použití fašisticko bolševických metod, o klasické hnutí, založené za účelem potlačení lidských práv a svobod. Takové hnutí by nemělo být zapsáno do seznamu subjektů, schopných kandidovat ve volbách.

7 2
možnosti
PG

P15a91v25e87l 70G84ö94t47z65e

17. 11. 2019 11:24

Milion chvilek je v podstate obraz neschopnosti opozice, to je proste hola realita. Demonstrace jako spontalni vyjadreni lidi, to je vyborne a prima, obsem suplovat opozici, coz milion chvilek tak nejak ma potrebu vice a vice delat, je uplny nesmysl. Prijdou prvni volby, dopadnou tak jak asi dopadnou a co bude milion chvilek resit? Vytvori prazaci lidove milice a budou kontrolovat lidi u volebnich uren, co tam hazej za listky?

6 1
možnosti
JU

J27o32s43e34f 33U55l25m67a66n

17. 11. 2019 11:03

Lidi zajímá především jedna věc. Jak se mají ekonomicky. Babiš má to štěstí, že vládne v době, kdy se ekonomicky daří a lidi jsou vesměs spokojení. Podařilo se mu naštvat poměrně dost lidí (třeba zavedením EET, zaváděním daní,...), štve taky mnohé zemědělce pro které je nerovným (a ne zrovna férovým) soupeřem. Ale to je málo, protože většina lidí se má dobře a fakticky je Babiš nijak negativně neomezuje ani neohrožuje. Rádoby demokratickému bloku je Babiš trnem v oku (dokonce se to rýmuje) hlavně z ideologického hlediska, takže i kdyby se neší zemi dařilo jako nikdy a byla by to zásluha Babiše, Kalouskové, Fialové či Bartošové by pískali úplně stejně jako pískají teď. Tady touhu po spravedlnosti nehledejme. Tyhle demonstrace jsou jalovou přehlídkou nemohoucnosti a jejich účastníci a podporovatelé se budou muset smířit s tím, že Babiš tady bude až do voleb. Co je tragické, je dosavadní druhé místo Pirátů, kteří již předvedli, že nás na evropské půdě podrazí na celé čáře, takže poté, co se bohužel pravděpodobně po volbách budou podílet na vládě jako nejsilnější strana koalice, můžeme očekávat, že proti vůli většiny národa budou prosazovány plány Bruselu nejen co se podpory migrace týče.

12 0
možnosti
JS

Tragedie neni Babis, ale Pirati. Ty si uz Brusel pohlida. A kvoty budou.

1 0
možnosti
JS

Bohužel zatím se opozice i milion chvilek zabývá pouze destrukcí, ono je totiž bořit mnohem snazší, než tvořit a jim vyhovuje jít tou méně pracnou cestou, že to k výhře nestačí je netrápí, i tak totiž si žijí díky tomu pohodlné životy, nemusí nic vymýšlet, prostě si počkají až něco řekne nebo udělá druhá strana a pak ji za to napadne, zkritizuje a mají hotovo.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS