Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

Hehe, "...daně tak budou tvořit více než polovinu ceny pohonných hmot...". Tak to v Evropě již dávno tvoří, včetně ČR. Má to i své výhody, např. mnohem menší citlivost na změny na burze (viz doby pár let nazad, kdy šla cena za barel směrem k $200, pro nás to neznamenalo takový šok jako pro Amíky), nucení k určité úspornosti, apod., takže ač jinak mezi zelené nepatřím, zrovna daň na uhlíkatá paliva považuji nejen za přijatelnou, ale dokonce za rozumnou.

K násilnému přesměrovávání na elektropohon si však myslím stejně jako VY také své, ať již jde o Vámi zmíněné nesmyslně tvrdé emisní požadavky, enormně štědré dotace na elektroauta v některých státech či jakékoli jiné podobné sociální inženýrství.

0 0
možnosti
JB

Tak já bych to klidně zkusil po americku: platit za benzín 15 Kč a v době krize 25 Kč. Tohle kolísání bych asi bez problémů snášel..

2 0
možnosti
Foto

Nejsilnější ekonomika si kope hrob, kudy chodí. Se zelenými se spálili už před mnoha lety a jdou do toho znovu. Pro běžného Němce to asi musí být dost tristní a nemůže s tím nic dělat. Smutný osud nejsilnější ekonomiky by nám mohl být odstrašujícím příkladem, jenže jsme na tom úplně stejně. :-(

5 0
možnosti
GK

1. zadne zdrazovani benzinu/nafty nebude

2. zadne zdrazovani masa taky nebude

co takhle misto bulvarniho iDNES si precist nemecky tisk? :-P

2 5
možnosti
VV

To od tech panikaru pozadujete prilis. Ale Jiri Voskovec a Jan Werich kdyz psali tu pisnicku: uz panikari jedou umeli na rozdil od tech zdejsich nemecky .

0 6
možnosti
VV

Libi se mi jak lide jko y neco zaslecjnou a hned o tom musi napsat clanek. V normalni demokraticke zemi jako je BRDse smi jednat o vsem, i kdyby to byl naprostat pitomost. A prozatim z parlamentu vzdy vypadlo to nejlepsi reseni, coz si vy jako spravny Cech nedokazete predstavit.

1 12
možnosti
ZD

Sociální inženýrství sahá již hodně vysoko a rychle tak, že to za ním rozum nestíhá. Tragédii nevidím, že se to někde děje. Tragické to vidím, že v sousední zemi.

13 0
možnosti
Foto

Tragédie je to, že si to Němci nechají líbit.

12 0
možnosti
SN
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik