Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ukazka dalsiho pokroku v oblasti socialismu v Evrope. Nejdrive vymozenosti (podporovane diktatem pro vsechny) a pomalu vice a vice diktatu co se smi a co je zakazano. Dale take ta "elita", diktujici ten uzasny pokrok v te socialisticke ceste, byla vybrana temi experty (sami se tak nazyvaji) tak, aby se nenarusila prace te predesle.

Vse pod heslem: PRO NAS, VSAK BEZ NAS.

3 0
možnosti

Velmi dobře napsánoR^R^

4 0
možnosti
Foto

Jako první se vždycky ptám: Cui bono?

Kdo má zájem, aby se do předlužené a stagnující Evropy, zapletené do nereálných sociálních programů, dostalo co nejvíce potenciálních konzumentů? Nejlépe takových, kteří budou za natisknuté peníze poslušně spotřebovávat plody masové produkce a nebudou se chtít moc realizovat, aby vytvářeli na trhu nežádoucí konkurenci.

Ale obávám se, že i tahle pravěká otázka se brzy ocitne na indexu...

10 0
možnosti

"Mám kamaráda Itala, který mě pořád nabádá, že nemáme věřit Němcům."

A má pravdu. Moje teta, která zažila válku až do konce svého života vždycky tvrdila že němec zůstane vždycky němcem. A nemýlila se.

7 1
možnosti

J14i42r45i 20B51o92r

17. 7. 2019 19:07

A každej Maďar za to může že je Maďar.

2 0
možnosti

Tak to tak nějak tušíme....Tak je možné, že Evropa dopadne jako Británie či USA - bude to rasově pestré.

0 0
možnosti

Migranti mají jen práva a žádné povinnosti. Evropané mají povinnost pomáhat i pokud tím porušují Evropská práva. Teď se bojuje o to zda budeme obohaceni jako ve Švédsku, tedy první příčka ve znásilnění, nebo fakt že Švédsko v kriminalitě předběhlo i New York. Nebo budeme stále zaprdění čecháčci co živelnou migraci odmítají.

19 0
možnosti

:-).......Dobře napsáno ! Historie nás učí, že s Němci jsme nikdy nebyli velcí kamarádi. Jak často píšu, Hitlerovi se díky značnému odporu a velkých obětí, (nebudu psát Rusů, to se dnes nenosí), zničit Evropu, tak dnes se o to stará zase Německo v čele s Merkelovou!

Dnes ji vidíme s třesoucíma rukama, při hymně sedí, ale......na oslavy vítězství na pláži Omaha pozvána byla. NEní ten svět nějaký divný? R^R^R^

7 2
možnosti

J74i85ř56í 47H68o40l53ý

17. 7. 2019 8:13

Vždyť jsou to to sami Němci a jejich politika co zabili nejvíce migrantů.

Kdyby hned na začátku krize nepovolili migrantům přístup do EU, tak by možná 20 000 - 50 000 lidí žilo. Mluvím o lidech co zahynuli na moři a i jinde cestou do EU. Když už je Němci tak chtějí, tak proč si je neberou přímo z uprchlických táborů a jiných ghet v Africe.

Vrahouni Němečtí !!!

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS