Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo vozí děti do školy autem, není vrah, ale blbec - ovšem to je jenom bezvýznamný detail z perexu, který má samozřejmě upoutat. Tak čtu a čtu, souhlasím, až dojdu na konec, kde je ovšem opravdový kámen úrazu: víra ve volby.

Ve volbách vítězí ti, kteří dokážou přesvědčit méně nadané, ať to řeknu v souladu s pravidly diskuse. A těch je tolik, že inteligentní člověk se toho kašpárkovskýho divadýlka nezúčastňuje, protože je to v nejlepším případě jen ztráta času.

0 0
možnosti

J16a85n 77Z41í64m14a

14. 4. 2019 12:04

Jsem blbec když nenechám jít děcka těch 7 kilometrů pěšky nebo na kole když prší ???

0 0
možnosti

Sebevrazda USA: Inspirovano nemeckym Energiewende prichazi v USA plan progresivnich Demokratu s nazvem "New Green Deal". Tato koncepce navrzena nove zvolenou zastupkyni US Kongresu Alexandriou Ocasio-Cortez (29), predpoklada ambiciozni prechod cele ekonomiky USA na bezuhlikovou koncepci do r. 2030! Jenom nektere body tohoto planu: samozreme zruseni VSECH jadernych, uhelnych a plynobvych elektrarem Zakaz spalovacich motoru a prechod na elektrifikaci dopravy. Omezeni az zruseni letecke dopravy Tepelna izolace VSECH budov v USA...atd. Nejvetsi hruza ovsem je, ze tento plan nepodporuje pouze skupina jurodivych svazaku, ale i sedovlasi politici, kteri se doufaji zviditelnit v mediich.

1 0
možnosti

Proč tu nikde není tlačítko antikarma, manipulátor?

0 0
možnosti

Tento aktivismus souvisí se vzrůstající mírou frustrace euroamerické společnosti, která si uvědomuje, že ztrácí životní jistoty i osobní svobody a mnozí tedy svoji frustraci uvolňují povoleným či přímo žádoucím směrem: Politickým aktivismem. Ten je pro vlády výhodný, směřuje hněv společnosti do připravených mantinelů.

Společným jmenovatelem všech těchto aktivistů a jejich počinů je odklon od racionálního přístupu k realitě, což je epidemicky se šířící duševní mor naší civilizace.

V jednom však s autorem nesouhlasím tak úplně: Automobilismus je také mor, který prokazatelně ohrožuje tuto planetu. Není však řešitelný zákazy vození dětí do škol auty, nýbrž zvýšením četnosti hromadné dopravy a ekologickými pohony osobních aut.

1 0
možnosti
Foto

Podle vás je automobilismus mor. A co tahle si vydělit ty čtyři miliardy tun CO2 ročně, které jen dýcháním vyprodukuje nárůst populace za posledních padesát let těmi 100g/km co produkují dnešní osobní vozy. Dojdete ke čtyřiceti bilionům kilometrů ročně . Automobilismus je obětí dnešní doby a i jeho úplná eliminace by nic moc v globálním měřítku nezlepšila.

6 0
možnosti

Sám bych to nenapsal lépe. R^

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS