Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Vystupovat nemusíme, EU se v této podobě dříve či později rozpadne sama, třeba to bude na víc unií těžko říct. Když jsem to psal před léty, tak se mi všichni smáli a psali, že jsem naprostý blázen, po brexitu už jim úsměv na rtech hodně ztuhl :-)

4 0
možnosti
DR

Jak říkáte. K čemu taková snaha. Tenhle kolos na hliněných nohou se časem rozpadne sám.

2 0
možnosti

Pozor, víte o tom, že Norsko musí také přejímat evropské směrnice, aby mělo volný přístup na trh EU? Na rozdíl od nás se ale nepodílí na jejich tvorbě. A dále Norsko přispívá do EU nemalou částkou - to jsou třeba ty “Norské fondy”. Opravdu by takovéto postavení bylo výhodnější, než máme teď?

5 0
možnosti
Foto

Klidně vystupte, dejte si na dům ceduli "Tento objekt není součástí EU". A zásadně se vyhýbejte při nákupech zboží, které k nám jde z jiné země.

A nebo si najděte k trvalému pobytu nějaká stát, který není v EU a který s ní vůbec ani v nejmenším nespolupracuje (to abyste se nehrnul třeba do Švýcarska).

Nabídek je několik: RF, KLDR, Venezuela, PRC (Čína bez Taiwanu), SAR a další státy v Africe. Rv

5 2
možnosti
DR

"...naši současní politici nás za svéprávné evidentně nepovažují, protože o referendu o vystoupení nechtějí plošně ani slyšet."

Proč se toho bojí si není tak těžké uhodnout proč že.

1 0
možnosti
Foto

To máte pravdu. Už se spálil s přímou volbou prezidenta. Není potřeba dělat další podobné nesmysly.

5 3
možnosti
Foto

Slyšel jste jistě o Norských fondech. Proč myslíte, že do nich Norové vkládají peníze? To je cena, kterou platí za přístup na Evropský trh. Stojí o něj a ne že si hájí jen své zájmy.

A když je podle Vás EU tak hrozná, proč se o vstup do ní tak enormně usilují např. Albánie, Srbsko, Turecko...?

Jinými slovy bez EU bychom zdaleka na tom nebyli tak dobře jak jsme dnes. A vystoupení z EU je cesta nejprve do ekonomických pekel, později i politických a svobodných.

5 3
možnosti
DV

D23a63v92i68d 67V67l24k

23. 1. 2019 10:21

Tohle je blog ekonomického naivyRv. Za posledních deset let smazala Slovenská ekonomika 30% rozdíl ve výkonosti oproti české zejména proto , že mají Euro a tím jsou více integrování do EU než my. Vystoupit z EU je naprostý idiotismus a ekonomická sebevražda.

A ty laciné kecy o tom ,že skáčeme podle Německa a Francie. Je nás deset miliónů takže vždycky budeme muset podle někoho skákat. Radši budu stokrát skákat s Němcem na jedné trampolíně , než aby mi zase na krku stál Rusák.

A za to že máme třikrát nižší mzdy než Němci si můžeme sami. Nejsme schopni vyrábět finální výrobky s vyšší přidanou hodnotou, ročně stavíme 4 kilometry dálnic, volíme darebáky , kteří buď kradou , nebo tunelují na dotacích, pořád jen frfláme a prudíme a vezeme se.

11 7
možnosti
Foto

A za to že máme třikrát nižší mzdy než Němci si můžeme sami. Nejsme schopni vyrábět finální výrobky s vyšší přidanou hodnotou - pokud bych vás vzala za slovo, jaký je rozdíl mezi vyrobenou oktávkou a golfem, co se přidané hodnoty týče ve vztahu ke mzdám? Obávám se, že zde se přesně ukazuje, jak nás Německo vycucává jako pijavice ukrytá za evropskými hradbami....

8 2
možnosti
AL

Zasloužená karma.

EU = RVHP

Nic se nezměnilo, v čele levičáci a bezohledný diktát.

Kdysi nám kázali bolševici, dneska eurobolševici.

Akorát ti dnešní si dali do znaku více hvězd.

.

R^

10 4
možnosti
DR

R^ A vyměnili rudou za modrou abych to doplnil.

2 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik