Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už vyměnil velkou část vedení, velkou část hráčů a několikrát i trenéra.

Nyní je na řadě výměna části publika. Co na tom nechápete?

0 0
možnosti
Foto

Pochybuji, že pan Křetínský vůbec zná ceny vstupenek a už vůbec nevěřím tomu, že on je tím,kdo je určuje. :-)

0 0
možnosti

Pana K trochu znám a myslím, že mu jeho mozek může leckdo závidět. To, že selhává u jeho koníčka bych mu odpustil a nejen proto,že jsem vyl vždy slávista ale i proto,že mu neselhává v jeho hlavním byznysu a tyto výnosy drží Spartu vysoko nad možnostmi ostatních klubů a to i při častém selhání (jako např. Italský trenér),

0 0
možnosti

p. Korecký souhlas, nejde o Baník, či Slávii. I slabvůstku hobby se Spartou pak lze pochopit, nicméně. To vše budí řetězové teakce - zde pak jakýsi kapitalististický socialismus. Budujeme s nadšením - výsledky neřeš, zajdi se tam alepoň na sezonu schovat. Je tam dobře, viz Rosický, viz Italo trener . Prostě se to vůbec nikam neposouvá ... Jistě, jde o rozhodnutí vlastníka :-)

0 0
možnosti

Křetínský je firma a Sparta pak jeho jakási divize. Kterákoliv firma ví, že založit koncepci = cosi vymyslet - realizovat, cosi stojí a žádá jistý čas. Pohledem na jeho Spartu pak nevidím nic. Drahý - bezkoncepční slepenec. Pokud, předpokládám klub funguje v jeho daních jako účetní položka, pak ano. Cesta ke snižování daňového základu. Jsem Baníkovec, jistě, krčíme se u dna. Ta Sparta je ovšem ke škodě celé české kopané. Vůbec problém celého sportu - chybí mecenáš, pak tedy všichni do zahraničí. Nehýbeme se, pořád nám to nějak nejde ... :-)

0 0
možnosti

R57a87d57e84k 53J90a72r72o63š

11. 6. 2018 11:35

Doufám, že vylítnou hned v druhém předkole Evropské ligy...

0 0
možnosti

Křetínský je to nejhorší, co Spartu v celé její historii postihlo.

0 0
možnosti

Otázka je, jestli neklesne počet prodaných pernamentek. Některé méně skalní fandy cena s kombinací ne zrovna povedené minulé sezony zabrzdí

0 0
možnosti
Foto

Jakékoli zdražování čehokoli se nám nemusí sice líbit, stejně jako obchodní politika majitele. Ale nabídka vstupenek je postavena na systému "ber nebo nech ležet" a s tímto faktem je zbytečné polemizovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik