Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Pro Rusko jsme poměrně nezajímavý státeček v Evropě, patrně pod jejich rozlišovací úroveň. Vztah největších zemí EU vůči nám je z hlediska našeho vlivu na běh světa obdobný. Jejich pohled na nás jen trochu iný, vidí u nás volný prostor pro umístěbí migrantů, zdroj levné pracovní síly, levné pozemky pro stavby skladů a montoven a v neposlední řadě pak odbytiště nadprodukce.

Rozhodování zda referenda o vystoupení ano či ne je pro mne jako svéprávného občana důležité a chci tuto možnost mít. Pro Rusko,USA, EU, Čínu jsou naše problémy zcela nezajímavou marginální záležitostí.

5 7
možnosti
Foto

jojo a právě proto tady má Rusko suverénně největší počet "diplomatů". Vůbec je nezajímáme, nikdy jsme je nezajímali, proto k nám v historii dokonce poslali svoje tanky. Jen doufám, že tyto příspěvky píšete aspoň za rubly, protože jestli to děláte zadarmo, tak mrháte talentem.

9 2
možnosti
DB

tací slouží spíše americkým zájmům.........to bylo jen k nadpisu a k perexu.......

3 7
možnosti
AM

A34d73a45m 72M81a44l75ý

16. 3. 2018 11:07

Nene, tady se jedná o naše národní zájmy versus ruské zájmy.

1 0
možnosti
Foto

Pane Hurte. Velmi častý a stále dokola opakovaný omyl kritiků všech referend, kterého jste se dopustil i vy: Ať už si Okamura nebo KSČM říkají, co chtějí o nutnosti vystoupení odkudkoliv, u většiny normálních lidí jde pouze o možnost mít právo spolurozhodovat o důležitých mezinárodních dohodách. Dnes sice víme, že referendum o vstupu byla jen šaškárna, která by se v případě neúspěchu opakovala, jak je v Únii zvykem, dokud by se nehlasovalo, jak je třeba, ale když jsme mohli rozhodovat o vstupu, tak bychom měli mít tu možnost i opačným směrem.

A pokud selektujete lokaje Ruska výše uvedeným zjednodušujícím způsobem, tak to jsme jeho lokaji téměř všichni, protože - na čem vaříme, pane Hurto? Převážně na plynu.;-D;-D;-D

7 7
možnosti
Foto

já myslím, že to autor ale napsal poměrně jasně hned na začátku. Spousta lidí chce rozhodovat, ale neuvědomuje si, že tím nahrává ruským zájmům. To je rozdíl mezi nimi a Zemanem, Okamurou, Zimolou atd, kteří to naopak dělají naprosto vědomě.

A vařit na plynu není žádné lokajství, prostě využíváme plyn, který nemáme, ale platíme za něj. Je to stejné, jako když si kupujeme ropu nebo třeba japonská auta.

5 4
možnosti
RK

R14a27d12e76k 82K95a29r51a36s

16. 3. 2018 10:35

Další konspirační teoretik;-D

0 4
možnosti
Foto

J17a22k46u57b 57R14o78t45h

16. 3. 2018 10:38

Směšná poznámka od chlapce, který věří, že Majdan vyvolaly USA. ;-D;-D;-D

5 4
možnosti
JZ

Ano, pod Ruskem jsme byli 40 let a stačilo to. Se Sovětským svazem, přišla bída na zem.

9 3
možnosti
Foto

Ale co s tím, když to většině nevadí?

1 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

4 2
možnosti
ZJ

Víte o tom, že jsem z Ruska nikdy nepřišlo nic dobrého, jak to jen můžete napsat vždyť minimálně jedna třetina vašeho DNA je slovanská a Slované přišli z míst, kde se nachází Rusko.

Máte pravdu z Ruska nepřišlo nic dobrého!

1 5
možnosti
JZ

Podle genetických výzkumů mám v sobě více keltských a germánských genů než slovanských. Jinak v 5. století, kdy k nám Slované přišli, žádné Rusko neexistovalo. :-)

4 3
možnosti
Foto

A co to takhle risknout? Co vás vede k tomu, že by se většina rozhodla pro vystoupení? A držet někoho tam, kde nechce, tak nejde pak náhodou o tyranii menšiny?

Jde mi o to, že špatně argumentujete. Ani já nejsem pro to, abychom měli hned zpočátku možnost rozhodovat o mezinárodně politických otázkách. Referendum je nástroj, s nímž se musí naučit občané zacházet. Naproti tomu je nezastupitelná role přímo evropského referenda v otázce letního času.

2 2
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik