Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Na Netflixe je celkom dobrý dokument o tom, ako sa podvodníci vrhli na emisné povolenky.

Systém emisných povoleniek bol podvod od začiatku, ale tvorcovia tohoto systému nepočítali s tým, že existujú podstatne skúsenejší podvodníci, ktorí si celý tento podvodný systém "sprivatizovali".

Vcelku zábavný dokument, pokým si človek neuvedomí, že to celé musíme platiť mybz našich daní a budú to platiť ešte aj naše deti a ich deti, ktoré sa zatiaľ ani nenarodili.

Ďalší podvod je "Green Deal", ale ten už tak nejak padá sám, pretože sa v EU obnovuje ťažba uhlia, postupne nabehnú zakonzervované uhoľné elektrárne a s ich štartom automaticky skončia emisné povolenky, páč z Nemecka už zaznelo že toto "výpalné" rozhodne platiť nebudú.

2 0
možnosti
MB

Maláčová by Vám dala! Jde přece o pokrokové blaho. Čím více podobných transferů, tím více úředníků. Čím vyšší jejich příjmy, tím lépe. Budou odvody do státní kasy. Podobné perpetum zase objevuje ANO a SPD. IHNED mnoho násobně zvýšit příjmy - dávky A podpory všem. V kase nic není, tedy se pobagruje. Další prachy v koloběhu? Těch se inflace poleká a zmizne sama. Zbývá se ještě usnést - Konec války. Vítejte v lepším, absurdním světe ... :-)

1 0
možnosti
PK

Vyvázat se ze systému EP a odejít z Lipska...

4 0
možnosti
ZZ

Výroba se nikam nepřesune.

Jestli vláda s energiemi nic neudělá, tak veškerá výroba u nás postupně skončí.

;-(

3 0
možnosti
PS

Až budete sedět v europarlamntu a každý měsíc dostanete 500 000 úplatek tak odkýváte naprosto vše. Za půl mega odsouhlasíte i povinou výstavbu myček pro žirafy v městech nad 100 000 obyvatel. Za půl míče budete popírat fyzikální zákony a nadšeně hýkat pro greendeal. Ostatně Pekarová nabo Fiala co teď kašlou na občany mají jediný cíl až vypadnou tak mít otevřenou branku do EU parlamentu. Protože jinak si tu hloupost nedokážu vysvětlit.

14 0
možnosti
SL

Fialova předchůdce do EUroparlamentu nenavrhnete ? ;-D;-D;-D

Když máte už teď jasno .

0 1
možnosti
PV

P47a76v65e41l 56V36é39b40r

22. 6. 2022 13:27

Ony ty emisní povolenky jsou natolik velkou absurditou samy o sobě, že čachry s nimi se zcela ztrácejí na šumu pozadí...

7 0
možnosti
OS

Sebevražda Evropa v přímém přenosu. Tuhle větu jsem už slyšel před léty, když se začali v Bruselu srocovat "ochránci" životního prostředí. Že jim jde především o peníze a o moc, jako ostatně obvykle, jsem pochopil o pár měsíců později. Ale že to nabere tak děsivou podobu, to jsem fakt netušil. Sice nevím jak, ale cítím, že když tyhle hloupé ekozrůdy někdo nevypráská velmi rychle z vedení EU, tak z naší krásné Evropy bude velmi brzy chudá Afrika.

15 0
možnosti
SL

V době, když byla Evropa bez problému s energiemi, tak se na ultrazelené pomatence hledělo "tak nějak" jako na neškodné blázny ... :-P;-(:-P

Dnes už je to snad každému (kromě nich) jasné .

1 0
možnosti
MK

Co čekáte kloudného z Brusele?

6 0
možnosti
SL

Vždyť u toho byli naši poslanci (EU) i naše vláda (víc než 8let) a co udělali pro nás ? (ne pro sebe) ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik