Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J20a60n 25D88o92u53š39e43k

18. 7. 2021 19:40

Že máme obrovský a negativní vliv na naše životní prostředí je nesporné. Může i za to tornádo? Nemyslím si. Je to sice dobrá voda na mlýn, ale neúčinná. Navíc, i kdyby se nám nad hlavou prohnal hurikán tak to s některými lidmi nehne.

0 0
možnosti
OU
Foto

Auta odnese velká voda do moře a budeme šťastní.

0 0
možnosti

Před více než 40 roky odborníci jasně říkali že se k planetě chováme jako by jsme tady za 50 let už nechtěli žít a náboženství peněz nebralo žádné ohledy na životní prostředí. Prostě lidstvo je blbec a už došel čas a život tady na zemi je u konce. Covid udělal pro záchranu planety za rok víc než lidstvo za 40 let. Pokud život na zemi zůstane nebude to zásluhou člověka ale planety samotné ale bude to život zřejmě bez lidstva jak ho známe dnes.

0 2
možnosti
Foto

Píšete úplné nesmysly.

2 0
možnosti
JS

Tragicke zatopy v Nemecku slouzi k jeste upornejsi snaze o zakaz automobilu se spalovacim motorem. Silenci se zmocnili rizeni sanatoria pro dusevne chore.

3 0
možnosti
PP

Nedávno jsem dočetl "False alarm" od Bjorna Lomborga. A taky se rád dívám na přednášky a podcast prof. Jordana Petersona, který ke klimatickým změnám má taky co říci. Názory těchto dvou pánů jsou kvalitnější než názory celého Evropského parlamentu.

Já osobně klima vnímám jako jeden z mnoha, opravdu mnoha globálních problémů, který se nicméně na pomyslné listině "největší problémy světa" umísťuje někde vzadu.

Klimatická krize je problém, který dostal daleko více pozornosti, než si zaslouží. Tato pozornost je vyvolána lobisty, udržována ignorantskými politiky a sycena nevzdělanou, zato velmi hlučnou, menšinovou částí populace.

Situace je už vážná. Ale ne klima, nýbrž ta pozornost, která ne mu věnována, na úkor větších globálních problémů.

3 0
možnosti
PV

Pokud chceš zničit dokonale jakoukoli civilizaci, tak vymysli nějaké prostoduché náboženství a implementuj toto náboženství jako státní. Náboženství nesmí být složité,musí jej pochopit i ti největší prosťáčci, zároveň jej podporuj jako to jediné "správné" náboženství, aby se uchytilo....

Zelené náboženství - stejně jako jiná náboženství - dokáží v hlavách mnohých lidí udělat takovou spoušť, že už dokáží vystupovat jen jako vyhranění náboženští fanatici, u kterých jakákoli sebemenší odchylka od prosazovaných náboženských dogmat vyvolává záchvaty nefalšované zuřivosti a vyhrocené nenávisti k jinému názoru. Tito zelení fanatici se mnohém podobají nechvalně proslulým muslimským fanatikům ve své snaze přetvořit svět v intencích prostoduchých dogmat, kterým nekriticky propadli.

My ostatní normální lidé víme, že klima se mění na naší planetě milióny let - čímž se výrazně lišíme od zelených náboženských fanatiků., kteří věří, že klima je po stovky, tisíce a možná milióny let neměnné a mění se až v posledních letech díky jednomu jedinému faktoru - člověku.

20 0
možnosti

Třeba náboženství jako spotřební společnost a hlavní náboženství PENÍZE.

0 0
možnosti
JM

J85i73ř28í 81M90a33c57h

16. 7. 2021 9:27

Už nebožtík Goebbels věděl, že tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou.

7 0
možnosti
AP

JJ klimatická změna probíhá /ostatně, probíhá kontinuálně už miliony/miliardy let/. Jen nevím, jak by Kubala okecal tornádo před 900 lety https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/tornado-pocasi-vysehrad-pocasi-historie.A190730_112042_domaci_knn

9 0
možnosti
VV

Klima Země se mění neustále. Na našem území už se nacházela chladná tundra i subtropický oceán. Měli bychom se tomu přizpůsobit, ne to chtít změnit. Naši předci přežili dobu ledovou, protože se přizpůsobili, ne proto, že by zakázali ohni kouřit, mamutům prdět nebo nedej bože soukmenovcům rodit děti. Kdo to nedokázal, vyhynul.

22 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik