Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tech viniku je zatim min, 1 240 001 ale kazdy den to stoupa. Pro me jsou hlavni vinici prenaseci

5 0
možnosti
Foto

M13a29r91e50k 21H92u81r56t

1. 3. 2021 8:16

Ano daně u nás neplatí, zisk se vyváží ve formě jiných produktů mimo ČR. To, že něčemu nerozumíte a nebo o tom nevíte neznamená, že se tak neděje...

0 2
možnosti

Ze svým ziskem si může každý dělat co chce - v tom mu nemůžete zabránit.

Jinou otázkou je, zda např. Veolia nedosahuje svůj zisk poněkud nečestně - prostým zvýšením ceny svého monopolu na vodu, kde si zákazník jiného dodavatele vybrat nemůže.

Tento problém ovšem vznikl daleko před covidem.

:-P:-P:-P

7 1
možnosti

Vy nevidíte, co dělá velká část opozice? Tluče hubou a pak vládě vše schválí v parlamentu, takže nevidím žádný rozdíl mezi vládními stranami a tkz demokratickou opozicí.

Těch asi dvacet výjimek nemůže nic změnit.

5 2
možnosti

Hele, já jsem tvrdý odpůrce vlády. Tahle vláda to dotáhla do tohoto průšvihu. Ale není úkolem opozice, že když je vláda po kolena v hnoji, ještě jí tam umlátit vidlema.

5 1
možnosti

Velké korporace a nadnárodní firmy žádné daně neplatí, zisk si vyvádějí mimo náš stát...???

Opravdu věříte, že rozumíte tomu o čem se vyjadřujete? Proč by si zahraniční investoři nemohli vzít svůj zisk? Vždyť to je přeci základní smysl toho, že u nás vůbec investují! To mají jako za své peníze z podnikání nakoupit u nás 20 tun krumlovské Nivy a naházet ji do Vltavy? A co ten blábol, že žádné daně u nás neplatí? A další: a jediné, co je pro ně směrodatné jsou dividendy pro akcionáře...A víte o tom, že dividendy se vypočítávají až po zdanění a samy jsou pak ještě jednou zdaněny, že ano? A že v domovských zemích těchto nadnárodních firem se platí korporátní daně ještě vyšší, než u nás? Ach logiko, kdepak se nám ukrýváš?

5 0
možnosti

Po letech souhlas. :-) Jak se do toho nemotá politika - rozuměli bychom si (skoro) všichni.

1 0
možnosti

Vaše vnímání skutečnosti komentovat nebudu - každý máme právo na své vidění světa. Jen nechápu rozdíl mezi Vašim vlastním vyjádřením sama sebe: "Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi."

Zdroj: https://marekhurt1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766557

a zveřejněným textem. To je to Vaše povídání si s těmi co máte rád? Něco z toho co zveřejňujete není pravda. Jednoduchým vysvětlením je, že nemáte rád zdejší čtenáře ?

1 1
možnosti
Foto

M50a37r86e17k 71H69u81r17t

1. 3. 2021 7:43

A právě proto, že s lidmi mluvim a vidim jak se trápí nad budoucností svou a svych deti jsem si dovolil sepsat nazor na to, co je příčinou.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS