Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Coca-cola to má dobré, ale co mají dělat takové mlékárny?

5 0
možnosti
MB

Kakaové mléko do každé rodiny.

4 0
možnosti
Foto

J33o48s12e24f 16B65á71r68t28a

21. 2. 2021 13:52

Nikdy jsem s tím neměl problém, ale pozoruji, že se pomalu ze mně stává rasista.

8 0
možnosti
BH

Další level bude ukončení výroby černé Coly, akorát špekulujou jakou barvu nasadit. Bílá by neprošla, tak asi zvolej duhovou...

2 0
možnosti
JR

J39a74n 90R66á55ž

21. 2. 2021 12:34

V prostředí šířícího se názoru, že být bělochem je smrtelný hřích a pro nositele tohoto hříchu nebylo zatím vymyšleno dost tvrdé pokání, kterým by hřích odčinili, nedivte se!

3 0
možnosti
ZD

Dobrý text o nedobré situaci. Život je i na buněčném základě bojem o přežití a soutěží ku prospěchu celku. Ležet na břiše, ukazovat krk a břicho - daleko nevede.

0 0
možnosti
Foto

To lze zajistit snadno, potíráním kávovým lógrem a pojídáním mrkve.

1 0
možnosti
KL

Myslím, že by se společnost měla obecně snažit o to, aby byla "méně blbá". Což jde bohužel dost těžko v případě, že její příslušníci dovolí, aby pravidla jejího fungování určovali ti "více blbí".

16 0
možnosti
TT

Byl to Sokrates, kdo to předpověděl: všeobecná demokracie - společnost lidí se stejnými právy - skončí tam, kde je dnes, tedy protože takový systém neúměrně prospívá chátře, daří se chátře dobře, rozrůstají se její řady a chátra se chápe moci, kdy nastolí teror, aby mohla žít ze schopných lidí. Předpověděl to naprosto přesně.

0 0
možnosti
Foto

Národnost a rasa jsou dvě rozdílné záležitosti. Především se snažte nebýt neandrtálcem. Ti střetnutí s lidmi nepřežili.

0 5
možnosti
Foto

Existenci biologicky odlišných skupin v rámci druhu Homo sapiens nelze přehlížet, termín "rasa" je však často spojován s nerovnoprávným postavením jedinců odlišného původu, proto se dnes obvykle pro popis těchto skupin volí termíny jako národ nebo etnicita, v širším měřítku pak populace, komunita nebo obyvatelstvo ;-)

3 0
možnosti
EH

Co dělají tihle progresivci? Přidělují charakter dle barvy kůže. Z myšlenky, že rasy jsou si rovny, jsme se rychle přehoupli nazpět k "některé rasy nám ubližují a je třeba je eliminovat".

Herečka byla vyhozena za tvrzení, že republikáni zažívají ranou fázi holocaustu. Coca Cola to vztáhne rovnou na celou rasu.

10 0
možnosti
MT

To je tak, kdyz se vam ta hnusna, odporna "politicka korektnost" vymkne kontrole a zmeni v prachsprosty totalitarni fasismus.

13 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik