Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud tito lidé nebudou trestáni, tak si začnou myslet, že jako "aktivisté" mohou učinit cokoli a komukoli, na západ od nás si to už myslí. Pochopitelně, že se dopustili také trestného činu obecné ohrožení, za což je minimální flastr jeden rok v kriminálu. Podle rozsudku se uvidí, na čí straně stojí naši soudci, bohužel, poslední dobou mám pocit, že jsou stále častěji ideově na straně podobných "aktivistů".

19 0
možnosti

Soudy to budou posuzovat shovívavě, protože valná většina "horolezců" byla dovezena, českým neziskovým organizátorem, ze zahraničí.

:-):-):-)

2 0
možnosti

Tolik povyku pro těch 100 malých děr??? ;-D Už jsem zvědavej kolik zdejších uhelných a jaderných aktivistů se přihlásí až se bude hradit klimatický účet nebo účet za vybuchlej Temelín, třeba také kvůli malé závadě na chladícím zařízení. ;-D

0 18
možnosti
Foto

M51a29r18e75k 63H55u78r65t

20. 1. 2021 15:37

pošlete nám adresu, uděláme vám 100 malých děr do fasády, pak si to nějak zamatlejte sádrou... iq tyqe

10 1
možnosti

Ale no tak. Samozřejmě, že nešlo o žádné "nechtěně". Ale když už stojí před soudem, tak mají právo hájit se jak uznají za vhodné.

A zase to nedramatizujte, ten jejich výrok je jasný. Jelikož měli v areálu po nějaký čas volné pole působnosti, tak kdyby elektrárnu opravdu chtěli poškodit, mohli tak učinit řadou účinnějších způsobů, než vyšplháním na chladící věž. Nejde o to, že "oni takto uvažují", jak se jim snažíte podsouvat, ale o logický způsob obhajoby.

Asi jako kdyby Vás chytili policajti, že jste si (hypoteticky) udělal táborák s opékáním buřtů v chráněné krajinné oblasti a obvinil Vás, že jste tam chtěl zapálit les. Taky byste nejspíš mimo jiné poukázal na skutečnost, že kdybyste chtěl ten les opravdu zapálit, tak byste místo opékání buřtů na ohraničeném ohništi spíš někde vylil kanystr benzínu a rychle mazal domů.

1 15
možnosti

Nevím, co je na jejich konání tak nepochopitelného. Při procházce kolem elektrárny vlivem špatného značení zabloudili, omylem se ocitli na chladící věži a při nešťastné manipulaci s vrtákem způsobili čirou náhodu 100 děr. Já nevím, co je na tom tak divného 8-o...

20 0
možnosti

Jedna otázka:

jsou to funkcionáři, nebo pouze příznivci PIRARŮ?

3 0
možnosti

P52a80v62e21l 22V70é53b15r

20. 1. 2021 9:57

Obávám se, že odpovědnost neponesou. Prostě sebevražda západní civilizace v přímém přenosu, za potlesku zúčastněných.

18 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS