Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P12e50t34r 30B60u30r54i24a48n

24. 11. 2020 14:34

;-D to s tou TV mě dostalo. Každý přeci ví, že při svíčce by se vám těžko hledal ovladač.

4 0
možnosti

A95l86e84x 81G30r60e20g16o69r

24. 11. 2020 19:15

Náhodou,nedávno jsem se na televizí pro svíčkách koukal a vůbec to nebylo k zahození. Vítr strhl vedení,tak přišly ke slovu svíčky,víno a odlesky svíček na temné televize byly nádherné kulisy.

0 0
možnosti

pozor na jednotky určitě Němci nespotřebuji čtvrt miliardy tun dřevěného uhlí

1 0
možnosti
Foto

Takže kdyby například naše vláda dělala něco (zejména „zeleného“, což se vám zdá ležet v žaludku a vlastně o tom váš článek ve skutečnosti je), s čím bych nesouhlasil, tak proti tomu nemůžu protestovat, jelikož bych tak vystavoval celou zemi riziku, že budeme pokládáni za pokrytce, protože všichni bychom měli mít stejný názor?

A jinak jakkoli Elona Muska moc nemusím, jednu věc řekl dobře: „Víme, že nám nakonec mrtví dinosauři jako palivo dojdou a budeme muset používat udržitelnou energii, takže proč nepřejít na obnovitelné zdroje hned a přestat tak zvyšovat riziko klimatické katastrofy? Vsázet na to, že věda se mýlí a ropné společnosti mají pravdu, je ten nejstupidnější experiment v historii vůbec.“

Možná by v rámci rozvoje nebylo od věci se na ty příšerné podmínky, jak píšete, pořádně zaměřit, ovšem neshazovat kvůli tomu hned ze stolu celý ten vývojový směr. Aneb nehledat si pouze důvody, proč to nejde, nevylívat s vaničkou i dítě a nepřemýšlet v černobílých extrémech a škatulkách.

Hezký den.

0 4
možnosti

Já si nemyslím, že by autor psal o tomhle. On upozorňuje třeba na Nory, kteří se tváří zeleně a přitom plundrujou populace tresky a mimořádně vzácné lokality těžbou ropy a plynu.

6 0
možnosti
Foto

A nejhorší jsou sociální inženýři, kteří grilují na dřevěném uhlí, to je vám svoloč, vody bych jim nepodal. :-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS