Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Co žádá a razí Gréta tak šíleného? V zásadě to, aby se lidstvo přestalo chovat šíleně a krátkozrace.

0 0
možnosti

Koronavir má jednu pozitivní věc - odsunul Gretku, maskota apokalyptické klima-sekty z mainstreamu na vedlejší kolej. Ta zajímá jen hrstku sebenenávistných outsiderů. Uvidíme od září, až se děcka vrátí do škol, jestli se budou každý pátek ulejvat :-)

6 0
možnosti
MS

M27a22r73c73e21l 41S61u61p

16. 8. 2020 15:55

Nejhorší je že tenhle ukřičený, drzý, neomalený, nevzdělaný spratek (Greta) je v německu vládní garniturou natolik uctíván, že pokus o vtip s nalepenými copy u kufru SUV byl nakonec "vyžehlen" pokutou 10000 EUR. Dotyčnému bylo vysvětleno, že se dopustil horšího zločinu než znásilnění a může být velmi spokojen.

2 0
možnosti
Foto

Jste dle fotografie celkem mladý, já se již toho nedožiji ale moc by mně zajímalo zda za třicet let, kdy již následky globálního oteplování budou výrazně znatelnější než dnes, budete stále skálopevně tvrdit že žádná klimatická krize neexistuje.

1 4
možnosti
TN

Existuje klimativka zmena. Ta existuje od doby, co vznikla planeta. Ale zadna krize neni.

3 0
možnosti
JT

J71i10r25i 45T76i85c48h32y

15. 8. 2020 21:57

Navic obsah kyslicniku uhliciteho v ovzdusi je tak maly, ze na oteplovani nehraje zadnou roli. Kratkodobe korelace nepredstavuji pricinu a dusledek, dlouhodobe ukazuji, ze teploty klesaly kdyz CO2 stoupal a naopak.

1 0
možnosti
Foto

Je všeopbecně známé a vědecky potvrzené že o 96,5 % emisí CO2 na naší planetě se stará příroda sama, pouze 3,5 % představuje lidská činnost. A z těchto 3,5 % pouze 5,5 % představuje podíl osobní dopravy. I pokud byste tedy osobní automobilovou dopravu zcela eliminovali, k žádné podstatné změně nedojde, celkové emise klesnou o pouhá promile.

6 0
možnosti
AK

Nikdy.

EU je ekonomicky i politicky na huntě. Jak obyvatelé, tak politici vidí, že je nic pěkného nečeká.

Ale jak chcete lidi připravit na příští zchudnutí?

Že to, co považovali za samozřejmost si nebudou moci dovolit?

Řekněte, že nebudou mít auta, maso, cesty na dovolenou a prohrajete volby.

Ale když k nám ústy nevinného dítěte promluví samotný duch planety, který nás vybízí k askezi a altruizmu, nestojí to žádného politika ani jeden hlas.

Takže ekologický alarmismus vyhovuje i politikům.

Já sám nevím kteří přírodovědci mají pravdu a kteří se mýlí, ale když se na příčinách oteplování neshodnou ani odborníci, rozhodně nehodlám brát vážně tvrzení zamračené nedovzdělané holky.

5 0
možnosti
PS

"Rozumní", jak z názvu vyplývá, určitě šílení nejsou a několik voleb zpátky se nabízí se zajímavým programem. Ten uskuteční zdravým rozumem, nyní je vše v rukou a v paměti voličů. Tedy pokud chtějí přeměny a ne kosmetické úpravy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS