Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napsat tento článek, bylo opravdu snadné, prostě všechno anti!

Pandemie, kdyby ji vláda, nechala volný průběh a nestarala se o počty pribývajicích mrtvých lidí, dovede si někdo představit, jaká by na adresu Babiše, přišla smršť nenávisti a těch řečí o neschopnosti? Když se vláda snaží jako jiné státy, udržet běžný život v chodu, tak žene stát na desetiletí do záhuby že? Svět, Evropa, nyní nežije ekonomikou a také se o žádnou ekonomickou krizi nejedná. Virova pandemie dokázala již vše zavedené zcela rozvrátit. A to je zásadní rozdíl od " normální" ekonomické krize. Pandemie pomine a život půkde dál svou cestou.

3 0
možnosti
Foto

A to je zajímavý. Tak Babiš svými opatřeními dovede zemi k zániku, kam by ji opozice prý nedohnala. Opozice tepe jedním dechem opatření Babišovy vlády, aby druhým dechem volala do světa, že většinu těch současných opatření Babiš sprostě vykradl z návrhů opozice... Vypadá to, že spíše než koronavirus se nám na naší politické scéně rozmnožila schizofrenie...

4 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

J19i57r79i 53D51v51o71r54a80k

21. 4. 2020 11:27

Mam za to, ze Vas clanek byl myslen Ironicky...8-o

0 0
možnosti

Nějak nechápu jak lze zničit něco co už zničeno bylo. Nebo snad nebylo?

1 1
možnosti

R^... jo - to se jednou všichni podivíme až se jednou zodpovědně sečte, co všechno se pod ten koronavirus vešlo. A dobře nám z toho nebude :-/!

11 1
možnosti
Foto

Vláda se snažila být nejlepší v zastavení nemoci. To se jí asi povedlo. Ale zároveň je nejlepší v zadušení ekonomiky. To je klasické uvažování o nákladech a výnosech. Vždy musí být vyvážen efekt tím, zda jsou náklady úměrné. U nás ne. Tady vláda selhala.

10 5
možnosti

ekonomika všude po světě je silně postižená....jak jste přišel na to, že zrovna u nás nejhůře? ?8-o

10 0
možnosti

Jen si Autore stěžujte. Poslal bych vás do Španělska, stačil by týden. Totální karanténa minimálně do 11. května, ani nos ven ze dveří, přes 20 tisíc mrtvých a některé odhady mluví o 35 tisících. Ekonomika stojí a vláda neví, kde si půjčit. To vše jen kvůli tomu, že neviděli neslyšeli, prostě podcenili a ještě na MDŽ ve stovkách tisíc demonstrovali. Važte si toho jak to ČR zvládla a nebuďte jak generál po bitvě.

10 2
možnosti
Foto

Tohle srovnávání s Itálií a Španělskem je časté klišé, které ale velmi kulhá. Jižní národy žijí hodně spolu, v rodinách i 3 generace. Setkávání je naprosto běžné a s objímáním a několika polibky na tvář. To je u nás naprosto výjimečné. Švédsko není tak zasaženo právě proto, že lidé často žijí single. My mohli být někde mezi. Jsme ale premianti v počtu mrtvých i v ekonomických škodách.

10 8
možnosti

Tady mezi vseznalky neuspejete. Drzte se.

4 0
možnosti

Proč až 20.?

Tohle bylo třeba publikovat prvního apríla....

6 2
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik