Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Souhlas a karmaR^formulace první věty pobavilaR^:-).

0 0
možnosti
JS

Bruselští politici promeškali možnost vlastní sebereflexe po hlasování o brexitu.

Stále žijí ve své bublině vlastní neomylnosti, odtrženi od reálných problémů v EU.

Brexit není výsledkem hloupého britského voliče, ale právě úřednicky přebujelé bruselské věrchušky neschopné řešit podstatné problémy, kterou již Britové nechtěli poslouchat.

Stále se v Bruselu vytvářejí stovky zbytečných zákonů a nařízení a z kdysi dobře fungujícího obchodně ekonomického společenství se stává těžkopádný politický moloch vnucující své "bruselské myšlenky" jako ty nejsprávnější a nejprogresivnější.

7 0
možnosti
PS

CZEXIT!!!

A to co nejrychleji, nebo se také nakazíme!

3 3
možnosti
RK

Při čtení článku jsem si klepal na čelo. Ale nikoliv z evropských politiků, ale z autora. Klasika dneška. Vysoké sebevedomí, názor, že všechno co udělá kritizovaná osoba je úplně špatně a je zřejmé, že kvůli tomu jde všechno do kopru. Pokud považuje evropskou politiku za bláznovství a cestu do pekel, ať si ji zkusí dělat po svém. Velmi rychle zjistí, jak jednoduché, naivní a bláhové vidění problematiky měl.

Jinak že velká část politiků jsou psychopati je obecně známá věc. Ale ti evropští se nijak nevymykají místním standardům. Političtí psychopati existují od té malé vesnice po prezidenty po celém světě. Ale obávám se, že změna by byla pouze k horšímu, nahradili by je ještě větší psychopati, nebo úplní amatéři.

0 13
možnosti
JK

Pokud se Velká Británie ocitne roku 2035 v úzkých, co se týče zákazu prodeje aut se spalovacím motorem, tak to bude jedině proto, že si nikdo z britské vlády nepřečetl váš rozhořčený článek a nevzal si z něj poučení. A dobře jim tak, mají dát na slova někoho, kdo problému do hloubky rozumí - z článku vyplývá, že to budete asi vy...

1 12
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik