Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J58a68n 59R71á21ž

10. 7. 2019 17:27

Připadá mi poněkud úsměvně, že by Petříček byl tím, kdo přivede ČSSD nové voliče. Možná někoho z řad mladých městských levicových liberálních demokratů, pro které jsou Piráti málo levicoví. Kolik by to bylo desetin procenta do volebního výsledku nedovedu odhadnout, ale vím, že řady kovaných socialistů, kteří tvořili vždy jádro volebního elektorátu ČSSD, Petříček přímo odpuzuje a pak stačí, aby se KSČM přejmenovala na (například) "Novou levici" jako v Německu, stane vůdčí silou české levice a ČSSD jde navždy do kytek!.

0 0
možnosti

J53a30n 65R39á95ž

10. 7. 2019 17:31

Souhlas! Dnešní ČSSD už nepotřebuje nikdo, protože levicovou liberální politiku dělají Piráti a ryze socialistickou dělá ANO. Spíše potřebujeme autenticky pravicovou stranu.

1 0
možnosti

Samozřejmě je levicová strana jakou je ČSSD, v demokracii potřebná. Z pěti současných ministrů, kterými disponuje, stojí za zmínku pan Petříček, který si vede,

dle mého názoru, velmi dobře. A paní Maláčová, která důsledně prosazuje sociální

politiku, což má přímo v popisu práce.

2 1
možnosti

:-) KDyž ministr Petříček obhajuje banderovce a sudeťáky pozve k nám na sraz, tak s tím to nevyhrají ! ;-D;-D;-D;-D;-D

3 2
možnosti

Tak s tímto řiťo...cem opravdu ne.

1 1
možnosti
Foto

Karma za rozumně formulovaný, neextremistický článek. Nejsem voličem ČSSD, ale právě lidé jako ministr zahraničí Petříček naznačují, že by její potenciál nemusel být úplně vyčerpán. Rozumná levicová strana blízko středu může být ve standardních demokratických poměrech užitečná. Při tom, jak se to za dnešních podmínek tu i onde hemží extrémisty, kteří očividně nemají v lásce nic svobodného a slušného, může být každý aspoň potenciálně proevropsky a demokraticky orientovaný subjekt velkou pomocí. V řadě kritických výtek Vám dávám za pravdu, ale také v některých Vámi zmíněných pozitivech.

3 0
možnosti

Tak živnostníky jistě osloví nové rozšíření EET. Ale jaksi nevím, kde mají česani v programu tu spravedlnost, solidaritu a svobodu. Já tam pravidelně čtu zlodějinu, okrádání a totalitu.

2 0
možnosti
Foto

A představte si, že jsou i živnostníci, kteří EET uvítali. EET jim totiž odstranila z konkurence různé "šedoekonomické" drobné podnikatele, kteří po zavedení EET museli "zavřít krám". Např. v určitém místě vedle sebe fungovaly dvě hospody, po zavedení EET jen jedna. Myslím, že ten co zůstal, si ted vede lépe.

1 1
možnosti

Tak dokud v ní budou právě ti různí Petříčci, tak s volebním návratem k nim opravdu nepočítám.

5 3
možnosti

Dle jmen plně chápu to vážené mínusovací trio že by nejraději hodilo ten volební lístek i za mě ale bohužel smůla, jeden volič = jeden hlas. :-)

1 0
možnosti

V tomto personálním obsazení asi nikoliv. Ale ještě bych jí naději do budoucna nebral.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS