Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

To co jste napsal nic nemění na faktu, že ČLR je komunistická totalitní země. Navíc Peking se snaží vysávat od zahraničních společností jejich nejcennější technologie, méně dováží zboží z jiných zemí a navíc uvaluje velká cla atd. atd.Rv

0 0
možnosti
PL

P84e39t71r 18L84u53k12e84š

1. 5. 2019 2:26

Nic proti obchodu, ale v předklonu se provozuje špatně.

1 0
možnosti
Foto

Pokud si budou diletanti typu pana Hřiba plést komunál se zahraniční politikou, povede to k mným zahraničně politickým faux pas a také velkým ekonomickým ztrátám. Rozumné by bylo místní zastupitelstva zrušit a správu města a vesnic svěřit profesionálům.

0 0
možnosti
Foto

Nejde jim o Čínu, ale o Zemana. Jde o voliče Drahoše, kteří hledají každou příležitost jak si pofoukat povolební frustraci.

2 3
možnosti
DR

Asi se to tak univerzálně brát nedá. Taky jsem volič Drahoše ale dělat ze sebe stále takového kašpara fakt nehodlám.

0 0
možnosti
JT

J96i93r10i 57T18i26c81h36y

30. 4. 2019 17:07

"Zapadni demokrate", vcetne tech vUSA a Kanade, vesele obchoduji s komunistickou diktaturou v Cine. Vubec jim nevadi "hluboke spojenectvi" s islamskou diktaturou v Saudske Arabii. Proc je tolik hluku proti obchodu s Ruske?. Ze to byla komunisticka diktature a ani dnes snad to neni idealni demokracie? Nemecko bylo kdysi nacisticky stat, ted nam vubec nevadi, ze jsme obchodni pratele.

4 3
možnosti
Foto

Musíme počkat, až se naši větší bratři také rozhoupou. Kdo bude první. Nikdo? Tak nic, tak ani my. A jede se dál močálem černým kol bílých skal. Nelze spočítat, kolikrát se zbabělost, sobeckost, neúcta k životu i hamižnost oděly do hávu posvátného pragmatismu. Jak nám dlouho trvalo, než se jakž takž otevřela otázka dvojí kvality potravin? Co jsme dělali celé ty roky? Ponížení blbečkové si nechtěli rozhněvat, jistě také z pragmatických důvodů, své ........něco jako přátele. Sebeúcty je nám třeba, ne schovávání se za jako by moudrý pragmatismus.

4 0
možnosti
OP

Nevšimla jsem si, že by Zemanovi kritici tvrdili, že se nemáme bavit s Čínou. Tak, jako je u slušného člověka normální, že se baví se svým okolím, tak je také normální rozvíjet vztahy mezi zeměmi. Normální ovšem není lézt velmoci do zadnice jen proto, že je velmoc nebo dokonce proto, že nám nařizuje, jak se máme chovat. Vaše strategie je strategie chvilkového zisku za cenu zaprodání se diktátorskému režimu na dlouhá léta

11 2
možnosti
Foto

Ano, tentokrát s vámi paní Pavlíková naprosto souhlasím. Napsala jste to přesně. K Číně bychom měli přistupovat jako ke každému jinému obchodnímu partnerovi bez ohledu na to kolik jích je a jak silná jejích ekonomika je.

3 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik