Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

fanatici se většinou rekrutují z řad blbců-moudrý člověk se fanatikem nestane-otázkou je zda je fanatikem a blbcem ten kdo posuzuje nebo posuzovaný:-/

0 0
možnosti
OK

O45t53a 79K54i84n66c

27. 2. 2019 0:17

Ač paní Balcarovou nemusím, tak si dovoluji podotknout, že je momentálně v módě plivat na piráty, tak se samozřejmě přidáváte.

0 3
možnosti
RB

už začínají být směšní. Hážou vidle do všeho, ale sami s řešením nepříjdou.... Zdanění prostituce a zmatený Michálek vidí miliardu ;-D ... Jak snížit paušály? Podle michálka je řešením ulehčení přechodu k jinému operátorovi ;-D No z Michálka padají neskutečné perly :-P

0 0
možnosti
JS

Soudruzka Piratka je jenom mirny odvar toho, co vymysleli klimaticti fanatici v USA. Nove nastupujici generace "drmokratickych socialistu" v Kongresu, vedenych 29letou Alexandriou Ocasio-Cortez chce zmenit celou energetickou strukturu USA na bezuhlikovou bazi (bez atomove energie) do 10 let.. Plan je , krome jineho, zateplit vsechny domy v USA, zakazat spalovaci motory a leteckou dopravu..Ze to je nesmysl? Nevadi, my to provedeme.

3 0
možnosti
MM

U nás je takové množství zastánců jádra a uhlí, všelijakých popíračů globálního oteplování apod., že podobné političky trochu více zapálené pro obnovitelné zdroje a ekologii to příliš nevytrhnou.Přesto jejich existenci spíše vítám, právě proto že obohacují zdejší debatu o názory a argumenty, které z nejvyšších politických míst často nezaznívají. Samozřejmě že rozumná cesta vede někde uprostřed. Bez jádra se neobejdeme, ale "zelené" energetice patří budoucnost.

0 0
možnosti
VF

A vy jste zase člověk, který to chce řešit, ale tak nějak potichu a jindy. Není, kdy jindy, je to teď. Není čas. A je dobře, že se začíná panikařit.

1 11
možnosti
JK

Takže všem prostě zdražíme energie tak ,že přejdou opět na svíčky a budou se klepat strachy, aby je policie nevyvedla za to, že nemají na pořízení a provoz tepelného čerpadla poté, co tak prudce zdražila elektřina?

7 0
možnosti
VV

Ty srazky zde zazivame denne. ;-D

0 0
možnosti
TT

Shlédl jsem a kdyby to byla beseda z druhé strany zeměkoule, tak by to byla legrace. Paní Balcarová stojí na jedné straně (charalterizoval jste ji z mého pohledu dosti přesně), ale zajimavý je i demagogický pohled pana Zahradníka. Že uhelné elektrárny smrdí a žít vedle nich není žádný med, ví každý. Limity jsou jasně dané a zajistit se musí a nebyl by to dramatický problém, kdyby každá vláda nechtěla ziskem ČEZu futrovat svoje rozhazování (potom by i v tom případě byla cena el. energie odpovídající) - to bylo panu Zahradníkovi celkem proti mysli.

S vyhořelým jaderným palivem začíná být problém celkem palčivý, ale to se někdy vyřeší, hlavně je potřeba dostavit další blok.

Energetické využití odpadu je další celkem palčivý problém. Kraje (vč. Jihočeského za hejtmanství pana Zahradila) i obce žijí celkem v symbióze se skládkařskou lobby (proč asi, to je lepší nevědět), že by se odpad využíval jinak než na plnění skládek taky panu Zahradníkovi moc nevoní. Zajímalo by mě, jak by se k tomuto problému postavil, kdyby se opět stal hejtmanem.

2 7
možnosti
Foto

I92v38a60n 55M78a85r46e69k

25. 2. 2019 19:18

Nebylo zde už před pár léty? Též to byla taková "odbornice". ;-(

1 0
možnosti
Foto

I80v78a34n 78M15a31r32e52k

25. 2. 2019 19:59

Pardon. . . . .Nebylo to zde. . . . . . .R^

0 0
možnosti
PK

Ano, potvrzuji í mou zkušenost, jen fanatici znají jedinou pravdu a umí odpovědět na všechny otázky;-D;-D;-D

22 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik