Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stručně... autor konkrétně kohosi nazval fašistou. A administrace tento článek postrčila na titulní stranu. Autor by mel doufat, ze se to Jan Rovenský nedozví a on třeba nepůjde před soud... a administrace at si toto srovná se svým svědomím, možným dopadem v mnoha oblastech. Mě osobně to nepopsatelně mrzí. Protože jsem tohle pohozeni slova když nic jiného vnímala jako pěst pro generace, co o fašismu leccos na vlastní kůži ví. A také jako posvěcení vyprazdneneho pojmu pro generace pristi.rikam pěst pro ty .co fašismus zažili. Použití na cokoliv neva. Jako by se nic nedelo. Dokonce jsme trochu jako u Peroutky benevolentni..i u osoby.

Zkyslo tu ve vztahu a mých obhajobách administrace vskutku leccos.

1 1
možnosti
Foto

Jako výchovná ukázka vytříbeného stylu skoro až děsivé......8-o

0 0
možnosti

J36a89n 10S12v17a98t86e61k

20. 10. 2018 21:22

Víte, ono je to jinak. Jde o to, že pan Zeman chce ocenit některé lidi za boj proti zm.. (a mě to přes pysk nejde, takže raději proti "zmetkům"), za které považuje třeba pana Bakalu. OK, jeho názor. Nicméně za podobného "zmetka" lze považovat např. i pana Tykače, takže se nabízí "popíchnout" pana prezidenta s návrhem, aby i některý z "bojovníků" proti "zmetkovi" Tykačovi byl podobně "oceněn".

Jenže zde evidentně nejde o lidi, kteří bojují proti "zmetkům", ale o to, aby byl za "zmetka" označen Bakala. Jak říkám, nejde o to, že by ve skutečnosti chtěl někdo ocenit pana Rovenského, ale o to, že je poněkud nesmyslné dávat státní vyznamenání zrovna (jedině) za boj proti "zmetkovi" Bakalovi.

Ale prosím, je to Zemanův názor a návrh. Analogicky s jedním historickým výrokem lze ovšem konstatovat: "Byli jsme před Zemanem, budeme i po něm!"

1 0
možnosti

Po zahlédnutí "Grýnpís" a "ekofašista" přestávám číst a mizím z této stránky. Jak už zde v diskusi bylo naznačeno, ne každého mládežníka lze brát vážně.

2 5
možnosti

J57a89n 65Z83í83m79a

20. 10. 2018 20:27

Ještě ekoteroristé a lháři.................

0 0
možnosti

Není ten blog v rozporu s tím Vaším "mottem" pod profilovou fotkou?

0 0
možnosti

P25a69v64e30l 39V35é68b19r

20. 10. 2018 8:35

Odpovídám na poslední otázku: Ano, rozumím tomu, mají to v hlavě pomotané. Oni se totiž ti Greenpeace a podobná svoloč vyznačují poněkud jednodušším myšlením a nejsou schopni sledovat více, než jednu myšlenku (no, nekřivděme jim: někteří i dvě) a proto jim jednak unikají souvislosti a druhak jsou schopni si v jedné větě i několikrát odporovat. Což jim ovšem nebrání v tom, aby byli vychytralí (ne chytří!), až - snad místní cenzor promine tento výraz - vychcaní.

8 0
možnosti
Foto

Tak já se Ti ve stylu ráda přizpůsobím. Mně je tohle vlastně jedno...ten problém. Ale řekni mi ...podle stylu osmák? Nechce se mi Ti vykat...proč má někdo Kecy a proč má náš vrchní potížista prezident Řeči? Srovnej se. Co se mě týká, za slovo ekofašista bys odsud letěl, že by sis nestihnul srovnat sešity do tašky. A je mi slušně řečeno jedno, kolik Ti je.

6 13
možnosti

Co ono tím chtělo říci?

6 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik