Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek by se stal mnohem důvěryhodnějším, kdybyste nepoužíval argumentaci ad-hominem.

Z vašeho textu čiší, jak nemáte pana Landovského rád, patrně i proto, čí je to syn, jak opovrhujete studiem, které absolvoval, apod.

Pan Landovský není samostatně kandidující osobou, kandiduje za ČSSD, je možná lídrem (to se přiznám, nevím), každopádně je ale jen tváří, která prezentuje názor minimálně pražské ČSSD. MHD zdarma a podobné jiné líbivé proklamace jsou samozřejmě blbost, ale obviňovat z toho všeho jednoho člověka a snažit se ho urazit přes jeho původ či vzdělání je hloupost úplně stejná.

0 0
možnosti
Foto

Btw., kdybyste takto argumentoval u sekt jednoho muže, jako jsou ANO či SPD, asi by to bylo pochopitelné, ale ČSSD ať má nápady jaké chce, pořád ještě je demokratickou stranu a funguje v ní kolektivní rozhodování.

0 0
možnosti
PK

Ještě stěstí,že nekandidujete vy Rv

0 6
možnosti

"Naopak, za psí známku bych chtěl dvacet tisíc, aby si to mohl dovolit jen ten, kdo na psa v městě má - vesnice je něco úplně jiného.

Vesnice je podle Vás místo, kde psy neštěkají a neobtěžují svoje okolí?

1 3
možnosti
PS

P84e55t38r 98S25k22á48l31a

28. 8. 2018 11:37

Psí štěkání a vytí na vesnici opravdu také dost obtěžuje. Nezbývá ale, než se s tím smířit. Na rozdíl od města na vesnici pes asi patří.

2 0
možnosti

Nikdo vám nedá tolik, kolik já vám slíbím ;-D

8 0
možnosti
Foto

obvykle volím toho, kdo slibuje nejméně.

Je totiž nejblíže realitě.

9 1
možnosti
VH

Snad ještě dodat, jak bude radní snižovat ceny za energie, které diktují velké koncerny.

3 0
možnosti
MB

Když se nad vším člověk zamyslí, pak je doba o tom - Vyzkoušíme na tobě člověče, jak dalece je možno ještě jít a zesměšnit tě! Vycházíme z tvé negramotnosti a neschopnosti se o sebe vůbec postarat! To právě řešíme my! Odřežeme se od veškerých příjmů z MHD, ze psů - Ty, naopak budeš oblažen. Vůbec neřeš z jakých zdrojů, podobně proč jsme byty nestavěli - už budeme! Ta absence - podporovat činného jedince, firmy, cestou všehozjednodušení je obrovská! Další z unikátů populismu, evidentně jeden bod slibů odporuje druhému, nevadí! Zvolte mne ... :-)

4 1
možnosti
MB

Dobrý den, milý pane Radime Kacíři! Jako každý den, opět se netážu co mám v příspěvku blbě. Jako každý den Vám děkuji - ANO = blbě je všechno ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Moje řeč jen s tím rozdílem, že psa mám a zaplatím si za něj kolik si řeknou (coby obyvatel rodinného domku sedm stovek ročně).

A strašně by mě zajímalo jak si p. Landovský představuje snížení cen elektřiny, plynu a vody. Jak chce donutit ty dodavatelské firmy zlevnit. Možná tak ještě ty ve kterých má město nějaký podíl a přehlasovalo by ostatní akcionáře či se vzdalo divident ve prospěch odběratelů. To by šlo možná u vody která má pouze jednoho dodavatele - plyn a elektřinu můžete odebírat od více společností, tedy i těch kde město nedrží žádný podíl. Takže cenové znevýhodnění některých občanů Prahy a tím tlak na přechod ke společnostem s vlastnickým podílem města.

A MHD zadarmo - to mě z auta nedostane. Předpokládám totiž, že potom by byly vozy přeplněné protože by každý jel třeba i jen jednu stanici místo aby šel pěšky.

3 0
možnosti
JA

J69i90ř35í 69A24l67e82x96a

28. 8. 2018 11:21

To je trochu ptákovina s MHD. Dnes má většina lidí tramvajenku, tak si může jezdit jednu stanici podle libosti....

1 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik