Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZR

I když s vámi nesouhlasím,je fajn,že se o této věci diskutuje.Takže karmu odemne nemate,ale plus ano.Podle mne má každa skupina lidi pravo vyjádřit názor. Souhlasím, že přivazování k rypadlu je skoro moc,ale obávám se,ze jinak by aktiviste nedostali prostor v médiích. (10 let práce v nich mě opravňuje k tomuto úsudku. ) Takto se o problému ví rychleji.Neříkám, že je to správně. ...Ale pokud ty stroje nepoškozujī,tak bych to dočasně jako druh demonstrace tolerovala;-)

1 0
možnosti
Foto

Každá skupina má právo vyjádřit svůj názor a každá skupina má nprávo požadovat náhradu škody, kterou prokazatelně utrpěla.

Ten povrchový důl existuje asi 50 let, takže se o něm zcela nepochybně ví. Bojovat v něm proti změnám klimatu je komické.

0 0
možnosti
MP

Milí vegani,

kteří jste zavítali sem do diskuse. Zkuste prosím popřemýšlet nad původem surovin, které jíte. Pokud požíváte kokosy, avokáda, kakao, para ořechy, mandle apod., tak jste pro zvířata a planetu větší zhoubou než uvědomělý masožrout živící se z místních zdrojů. Zkuste se podívat, kolik pralesů (a zvířat) padlo ve jménu plantáží pro zmíněné potraviny a jakou spotřebu vody mají. Obzvlášť ty mandle ji mají enormní. Voda je tedy pro zbytný stravovací režim středoevropana odčerpávána v prostředí, kde jí není nazbyt a chybí tak celé krajině. A zkuste dopočítat, kolik takových veganů by naše Země uživila. A ano, oslovuji vegany, protože ti ve jménu vyrovnaného jídelníčku mají těchto pochutin zvýšenou spotřebu ve srovnání s normální populací.

P.S. Uvědomělým veganům se předem omlouvám.

7 2
možnosti
PR

Takže klobáskami, vepřovým a mlékem zachráníme planetu! Ty zvířata jedí podle vás co?

1 1
možnosti
JD

Ale přispěli. Dostali problem do podvědomí společnosti. Důkazem jsou různý hloupý blogy a diskuse pod nima (např. zde).

1 3
možnosti
JK

Jako způsob, jak se zbavit lidí, jejichž reakce nestoudně ignorují obsah mých příspěvků, se mi to osvědčuje.

0 0
možnosti
JK

Každopádně by neškodilo, kdyby se lidé tolik nerozlézali, nepřežírali se a nemysleli si, že jsou hodnotnější než například divoké prase, užovka nebo sysel ... to jsem vybral jen namátkou.

3 3
možnosti
Foto

Jojo, co takhle na protest uklidit kus lesa?

8 1
možnosti
JK

Ověřila jste si, že to ti samí lidé neprováděli kupříkladu čtrnáct dní před touto akcí?

1 4
možnosti
Foto

Bingo!

BTW co na to majitel louky?

0 0
možnosti
MK

Pane Hurt, jen pro pořádek, vegani nejí zrní s posypané kamínky. Jejich strava je pestřejší než ta masitá. Ale to opravdu jen na okraj, protože nic jiného mě v článku nezaujalo. Pokud to byla nadsázka tak Ok, pokud ne tak si doplňte info.

2 3
možnosti
JK

Horda rozumářsky tlachajících bloggerů taky nezmění ani ň.

1 8
možnosti
Foto

Nějaký věcný argument byste asi neměl, že?

7 2
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik