Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-DPodvod máte v hlavě, Okamura jasně řekl: Mateo je můj kamarád, ovšem v případě redistribuce parazitů má smůlu.

Takže velice prosté;-D

2 0
možnosti

Nepochopila jsem v čem by měl spočívat ten podvod na voliče. SPD zde nechce migranty. Lega (Salvini) nechce migranty v Itálii. V tomto shoda. Itálie snad konečně začne hledat řešení, jak uzavřít hranice a nepřijímat žádné další migranty. V tomto opět shoda. Itálie se chce svého obohacení zbavit a přesunout ho jinam. Oni mají právo snažit se je umístit jinam, my máme právo říci jasné a definitivní: k nám ne. Je na české vládě neustoupit ani o milimetr z našeho stanoviska. Ale samozřejmě můžeme nabízet jinou formu pomoci. Např. s ochranou hranic nebo s diplomatickou pomocí v rámci vracení nelegálů. Můžeme nabídnout i finanční pomoc.

SPD podporuje Salviniho v tom, že chce konečně stopku pro migraci, nesouhlasí s nápadem Itálie přerozdělovat migranty. V čem je tedy ten podvod?

Pokud by k nějakému přerozdělení došlo, bude to zrada a podvod vlády, rozhodně ne SPD.

6 1
možnosti

I26v13o 46B63o69u65š62e

28. 6. 2018 4:56

Vy jste idealni volic.

3 0
možnosti
Foto

On je Okamura členem vlády?

Kde máte ten podvod? Leda tak ve vlastní hlavě...

8 1
možnosti

a kde je v textu blogu autorova zminka o Okamurovi jako clenu vlady?...

6 1
možnosti

L10u82d91ě41k 45T58o95n25d44r

27. 6. 2018 10:47

Vždy platilo a bude platit "bližší košile než kabát". V politice to platí na 100% bez rozdílu politického a ideového vyznání. Takže Okamura tím určitě není nadšen, ale ani překvapen.

Já jen nechápu, proč stále lpíte na té pohádce pro hloupé, že EU k nám chtěla poslat jen a pouze 2700 migrantů a tím by to bylo vyřešeno "na věčné časy a nikdy jinak". Přece nemůžete být tak hloupý, abyste nevěděl o Dublinu IV, o snahách Merkelové nebo Evropské komise s tím řeckým komisařem pro migraci, který veřejně tvrdí, že s trvalou migrací se musíme smířit a že naopak musíme "změnit myšlení Evropanů"...

Hloupý určitě nejste, takže tomu sám nevěříte. Tak proč v blogu opakujete tuto lež? Jste snad vy tím snaživím pomocníkem, co chce "změnit myšlení evropanů" ?

13 2
možnosti

Tak prvně bych si dovolil tvrdit, jelikož Okamuru sleduji už z dob, kdy nebyl v politice, že už tehdy měl stejný názor na problematiku menšin a od prvních dní nelegální imigrační krize upozorňoval na její úskalí - tedy nevidím v tom něco, na čem by stavěl politický úspěch, pouze si stál za svými názory. Ale chápu, že to může někdo vidět jinak.

A také si nemyslím, že by italský ministr vnitra byl nějakým sklamáním. Ministr jasně ukázal, kudy vede cesta k řešení krize. Ale on ten ministr také musí ve své zemi přežít a nepotřebuje ztrácet politické body, naopak. A vzhledem k tomu, co dělaly jeho předchůdci mu logicky nezbývá nic jiného, než obhajovat přerozdělování, aby se tak zbavil alespoň části imigrantů ze své země.

No a v pokračování článku více méně tento můj úhel pohledu potvrzujete :-)

A co bude dělat Okamura? Já nevím, nevidím mu do hlavy. pouze spekuluji na základě znalosti programu SPD. V první řadě je třeba rozlišit mezi nelegálním a legálním. Pokud budou přerozdělováni, pak předpokládám, že jejich nelegální vstup bude legalizován. Pak předpokládám, že bude Okamura prosazovat jasná pravidla pro přijímání a pobyt u nás a dovolím si tvrdit, že se bude inspirovat třeba v Rakousku. A to je jeden ne zrovna významný bod jejich programu a jejich postoje, proč je volím a volit budu.

Přeji všm hezký proti-okamurovský (pro ty vtipnější proti-pitomiový ;-D ) den.Přeji všem hezký proti-okamurovský

9 1
možnosti
Foto

Zdejší "vlastenci" opěvující zde Ligu severu musí být zmateni a to ještě neví,že jsou v koalici s levicovýmí šílenci z Hnutí pěti hvězd,kteří se chystají Itálii "revolučně" ještě víc zadlužit....

6 1
možnosti

J87a31n 10H96a84r78v54a25n

27. 6. 2018 10:19

A co budete teď dělat, když Vás Okamura podvedl? Jistě to nezůstane jen u tohoto blogu, zorganizujete nějaké protestní shromáždění?

3 2
možnosti
Foto

M72a68r88e34k 19H20u85r36t

27. 6. 2018 10:31

Mě nepodvedl , já jsem ho fakt nevolil :-D

6 3
možnosti

vrana k vrane seda, ale nekdy se k dalsim vranam chova jako kukacka

jak typicke pro bandy lidi, jako jsou clenove SPD a Ligy Severu

3 5
možnosti

T40o77m75á41š 20P32í54c78l

27. 6. 2018 10:02

Salvini dělá vše pro to, aby se zbavil parazitů. Jedná pochopitelně a logicky. Sebevědomá vláda (česká, litevská, polská nebo třeba bulharská) mu tedy musí říci: "Jasně, podporujeme tě, aby sis tu Itálii vyčistil, ale k nám ten bordel nevoz. Ale pomůžeme ti je vylífrovat zpátky domů."

15 1
možnosti
Foto

Jenže on k nám ty migranty vozit chce. Takhle to dopadá, když blbci volí blbce.

5 7
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik