Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že se v Bradáčové velice pletete. Ona je sice placena daňovými poplatníky ČR, ale kope za zcela jiný tým a zcela jiné zájmy než jsou zájmy občanů naší země. Společně se Zeman (nejvyšší státní zástupce) a i tím autistou Ištvánem. Spáchali tady vládní puč ve prospěch cizí moci, což se v každé zemi na světě hodnotí jako vlastizrada.

0 0
možnosti

Ištván pohořel jen proto, že české zákony (schválené poslanci), umožňují poslancům páchat na půdě Poslanecké sněmovny ČR trestné činy. :-/

0 0
možnosti

...a co lži Nečase a jeho souložnice/tajemnice o jejím brutálním zatčení, což byla tak nehorázná lež, že i policie byla na svou obranu nucena zveřejnit záznam z akce a odhalit lháře před celou republikou - a kdo jednou lže, lže ve všem.

4 0
možnosti

Lež? Vám přišlo normální takto svázat neozbrojenou ženskou? To byla demonstrace síly. Jenže to vy přes svoji nenávist nevidíte... kdyby se to stalo někomu jinému, mediálně "populárnímu" budete řvát přesně opačně... Jaký to rozdíl s přístupem k Janouškovi po sražení ženy nebo Rathovi po zadržení s penězi (ten k zemi nešel a spoutaného medvědem ho taky neodvlekli). Je to směšné.Rv

2 1
možnosti

Pro mě to až tak nabíledni není.

1 0
možnosti

No já nevím, podle mě jim to moc nejde. Rittig se stále vesele směje na svobodě, aby dostali Janouška, tak musel ožralej přejet nějakou paní. Spíš bych si tipla, že se Bradáčová bude snažit za každou cenu udělat nějaký mediální úspěchy, tj dostat před soud třeba toho Tykače, o kterém píšete, i když je to bizarní a děravá kauza, ale je to miliardář, takže mediálně vděčné téma. Těšit se nejspíš může i trenér Růžička. Já bych se v první řadě podívala na zoubek panu Bakalovi, po němž je všude jen spoušť a on si pokuřuje doutníky pod obrazem Václava Havla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik