Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Ve výčtu nákladů a zatížení životního prostředí na jadernou elektrárnu jste zapomněl na obrovské náklady na uskladňování vyhořelého paliva. Mimochodem, paní Drábová a její muž jsou velmi spřáteleni se současným prezidentem.

0 1
možnosti
JC

V každém kraji by měla být jedna jaderná elektrárna, aby každý kraj byl elektřinou soběstačný a energie aby se nemusela přesouvat na příliš velkou vzdálenost, což zvyšuje risika sabotážních útoků (usnadňuje je).

0 0
možnosti
JM

Máte pravdu v tom, že cenu energií negativně ovlivňují politici. Pokud by na nátlak ekoteroristů, naivních a neznalých pisálků, a jimi zmanipulované veřejnosti neomezovali výstavbu jaderných elektráren a nepropagovali tzv. alternativní zdroje, bylo by po problému.

2 0
možnosti
JH

Jaderné bloky bych jednoznačně podpořil a nejen dva, ale dokonce 4. Elektrárna u Blahutovic je naprojektována již desetiletí, ale projekt je zatím mrtvý. Klidně bych je nechal postavit Američany nebo Francouze nebo Japonce, to je již jedno a na klíč, tedy na jejich náklady. Jednoznačně by se to vyplatilo, jelikož chudáci Němci zůstanou za nedlouho bez energie a v Evropě vznikne po ní hlad.

5 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik