Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Cenzura a jak ji předcházet

V právním žargonu se používá výraz předběžná opatrnost, což je termín říkající, že i když není jisté, zda hrozící nevratné nebo závažné poškození skutečně nastane, není to důvod pro odklad opatření, jež mu mají zabránit.
Svoboda není odměna za dobré chování, tak funguje vězení.

 

Lidé, kteří se cenzurováním názorů a myšlenek živí zde na iDNES právní vzdělání nemají. Jsem si tím jist. Pokud tento text čte někdo z cenzorů, o kterých bude dále psáno, prosím, napište do komentářů, ale pozor na to, co budete psát aby i vaše myšlenky nebylo třeba z opatrnosti smazat, či zakázat.

Pojďme na to, bude zábavné ukázat, co cenzorům vadí a proč. No proč se vlastně nikdy nedozvíte.

 

Jeden den v roce se příroda a ani pejsci a kočičky nepo...

30. prosince 2021 17:03 - Konec rachejtlí v Praze. V centru za to hrozí pokuta deset tisíc korun

Důvod smazání: Neslušné, vulgární

Lámu si hlavu jak cenzor tuší, co za slovo jsem chtěl napsat, ale nenapsal. Těch možností je totiž více, zřejmě zná jen to vulgární a ta použitelná ne.Takže pozor, nesmíme ani naznačovat jako za komunistů.

 

Nechuná segregace na základě zdravotního stavu. Něco takového je trestné.

15. prosince 2021 17:17 - Neočkovaní chtějí na běžky, ty jsou vyprodané. Kvůli covidu i vyhořelé továrně Fischer

Důvod smazání: Trolling

Pokud cenzor zná význam slova trolling, kdy se záměrně snažíte někoho naštvat nebo s ním vyvolat hádku, zejména tím, že zveřejňujete urážlivé nebo nepěkné věci, není mi jasné, proč zde zasáhnul.

 

Společnost drží v šachu především nesnášenlivost, hloupost a omezenost. Podle mne je Hostomský ta poslední kategorie, říznutá tou první. Jak dlouho trvalo než se ze společenských nepřátel číslo jedna, kterými byli imigranti stali neockovani zcela zdravi lidé? Hloupost a stádový reflex pomalu ubírá lidem obcanska práva a svobody. S hýkáním krav a volů tleskate dalšímu a dalšímu osekávání demokracie ve jménu lží, produkovaných korporacemi.

5. prosince 2021 14:24 - Existuje elegantní cesta. Očkujme povinně všechny a zrušme omezení, říká biochemik Hostomský

Důvod smazání: Neslušné, vulgární

Marně hledám i pouhý náznak neslušného či vulgárního výrazu. Jak se zde poučit mi není jasné.

 

Doufám, že každému rodiči po pravdě obsluha píchacího zařízení sdělí, že se v případě mRNA vakcín jedná o genovou terapii, za kterou nikdo nijak neručí a veškeré případné vedlejší účinky jsou rizikem očkovaného...tedy dospělých odpovědných za zdravý vávoj dětí. riziko dětem do 18 let nehrozí dle dat žádné. Že se skuzečně jedná o GENOVOU TERAPII jasně řekl prezident farmaceutické společnosti Bayer Stefan Oelrich na Světovém summitu zdraví President of Bayer > [ "mRNA vaccines are a gene therapy" ] - World Health Summit 2021 - YouTube

16. listopadu 2021 7:46 - Rozjíždí se očkování dětí proti covidu. Přinášíme deset rad pro rodiče

Důvod smazání: Trolling

Zde jde do tuhého, protože Oelrich tu větu skutečně řekl a je přeložena přesně a neumožňuje různé výklady. Přesto je nejrůznějšími vykladači pravd a faktů vysvětlováno, že to tak nemyslel. Posuďte sami. Zdroj www.fakticke.info: Projev Stefana Oelricha byl zaměřen na nové technologie a na zpětnou vazbu, kterou mohou mít v populaci z hlediska důvěry. Skutečnost, že svět přijal vakcíny mRNA, by tedy podle manažera Bayeru mohla vést k novým technologiím v lékařské oblasti, jako je buněčná a genová terapie. Stefan Oelrich ve svém projevu hovoří o mRNA vakcínách jako vzoru pro vývoj genových terapií, neříká však, že mRNA je genovou terapií. K věci se vyjádřila i samotná společnost Bayer AG: „Bylo to zjevné nepochopení. Podle společnosti Bayer není mRNA genovou terapií ve smyslu obecného chápání.“

Bylo to nepochopení a mRNA není genovou terapií ve smyslu obecného chápání. V jakém jiném smyslu tedy může být považováno za genovou terapii? Zde jsou vrátka pro pochybnosti otevřena velmi zeširoka.

 

Pogromy na židy už tady kdysi byly, teď máme 21.století a jedou pogromy na neockovane, nebo jak tomu budeme správně cenzore říkat?

29. října 2021 12:25 - Do hospod vyrazí kontroloři ve dvojicích, hygiena plánuje rojnici po celé republice. K ruce jí budou i policisté

Důvod smazání: Trolling

Ano, zde jsem si do cenzora píchnul záměrně a koza se ozvala téměř ihned. Nicméně si za svým názorem stojím a nepovažuji ho za nijak útočný, naopak bych zde použil v úvodu zmíněný termín PŘEDBĚŽNÁ OPATRNOST ve vztahu k neočkovaným lidem, kteří nemají povinost se naočkovat a přesto je na ně v médiích pořádán hon jako na neodpovědné, čímž jsou v očích očkovaných dehonestováni a stavěni na úroveň lidí druhé kategorie, stejně jako byli stavěni židé. Zde cenzora chápu, někdy je těžké věci domýšlet do důsledků.

 

A je to, na klopu si budeme dávat korónu aby nás bylo lépe poznat. Časem se budou řešit neockovani majitele obchodu, pak se jim na výlohy namaluje koróna a pak přijde co? Produkty AG Farben se dají pořád koupit ve velkém a pár koncentráku ještě stojí, staví vymést komíny....tvl je mi z toho Kena má zvracení.

20. října 2021 18:59 - Nejsem proti kontrolám testů či očkování, je to lepší než zavřít, říká majitel restaurací

Důvod smazání: Neslušné, vulgární

Z bývalého ministra zdravotnictví mi na zvracení je stále a to kvůli jeho totální neschopnosti řídit ministerstvo a resorty pod něj spadající. Téměř vše, co z jeho dílny vyšlo soudy zrušily, co víc je ukazatelem špatně odvedené práce? Výraz tvl, což pro neznalé znamená ty vole si do budoucna odpustím a ani ho raději z opatrnosti nenaznačím, budu třeba používat libozvučný výraz konipásek. I když zde bych mohl být ostrakizován kvůli pasení koní pro bůhvíjakou neslušnou činnost, takže z opartnosti raději ani konipáska. Možná Jenda by prošlo.

 

Zácpa na mostě Barikádníků ven z Prahy která začíná už od Vltavské lze odstranit jednoduše odstraněním nesmyslného stažení levého jízdního pruhu do pravého - to musel vymyslet ukrutný, ale ukrutný ..bil

18. října 2021 8:11 - Vysvětlení neprůjezdné Prahy: má být ještě hůř. Proč se tvoří kolony i tam, kde se neopravuje

Důvod smazání: Neslušné, vulgární

Doba pokročila a důvod nesmyslného stažení levého pruhu do prostředního v délce asi 100m - pak se opět vrací do levého - je na světě. Sdružení AUTOMAT, což je nátlaková organizace cyklistů, vymýšlí pro Prahu neuvěřitelné - jak to napsat s opatrností slušně - divné věci. On tam totiž bude přechod a magistrát zkouší, co řidiči a jejich nervy vydrží. To si nedělám legraci tak to skutečně je. Namalovaný soubor absurdních čar v levém pruhu v ulici V Holešovičkách, kterou denně projede asi 80 000 aut, je tam totiž jen kvůli vyzkoušení toho, co se bude dít. Uznejte sami, že udělat něco takového může jen ukrutný, ale ukrutný zlý člověk :-)

 

Kdysi je upalovali, potom léčili, dnes si můžou dělat, co chtějí. Jenomže oni chtějí být a mít víc než ostatní. Ale to by se měli mít na pozoru aby se historie neopakovala...

15. října 2021 8:02 - Jejich vagína je speciální, zažertoval komik. Translidé nyní hodlají proti Netflixu protestovat

Důvod smazání: Neslušné, vulgární

Ať hledám jak hledám, nic neslušného jsem nanapsal a ani si nemyslel. Evidentně se o translidech nesmí psát vůbec nic, právě naopak z opatrnosti aby se jim nic zlého nestalo v budoucnu, jsem jen nadhodil myšlenku, že chtít víc než zbytek společnosti se nemusí setkat s pochopením.

 

Tímto výčet komentářů ohodnocených smazáním a zákazem komentování na neustále se zdvojnásobující dobu končí. Omezení možnosti diskuze je cesta ke klasické bolševické normalizaci, kdy lidem bylo úplně jedno, co se s jejich státem děje, protože se báli projevit na cokoliv názor aby neměli problémy v zaměstnání a jejich děti ve škole. Ta doba byla hnusná, drazí cenzoři. Ovšem vám bych ji přál zažít, možná byste se začali chovat jinak.

Autor: Marek Hurt | čtvrtek 30.12.2021 18:50 | karma článku: 25,48 | přečteno: 501x
  • Další články autora

Marek Hurt

Největší baterie vydrží směšně málo. Ale stojí miliardy?

V Británii spustili obří bateriové úložiště s kapacitou 196 MWh, z hlediska kapacity největší v Evropě. Než začnete tleskat, tak si přečtěte, koho a jak dlouho vydrží zásobovat.

1.12.2022 v 13:13 | Karma: 6,59 | Přečteno: 270x | Diskuse| Životní prostředí a ekologie

Marek Hurt

Zelený diktát nás ohrožuje všechny. Musí skončit

Evropská komise chystá reformu trhu s elektřinou. Ursula von der Leyenová chce odklon od fosilních paliv. Já bych tuhle paní už o ničem rozhodovat nenechal. Přečtěte si proč.

30.8.2022 v 12:03 | Karma: 0 | Přečteno: 61x | Diskuse| Společnost

Marek Hurt

Vláda má řešit průšvih, ne udílet knížecí rady

Vicepremiér a ministr práce Marian Jurečka chce vytvořit síť poradců, kteří mají nasměrovat lidi k dobrému hospodaření.

24.8.2022 v 10:29 | Karma: 35,37 | Přečteno: 1062x | Diskuse| Společnost

Marek Hurt

Zelení kšeftují s lidskou bídou a strachem

Německá vládní koalice ukazuje, jak nebezpečné je podlehnout ideologii. Podmiňovat existenci energetických zdrojů snížením rychlosti na dálnicích je do nebe volající lumpárna.

4.8.2022 v 9:46 | Karma: 35,66 | Přečteno: 924x | Diskuse| Životní prostředí a ekologie

Marek Hurt

Zoufalí lidé změnu klimatu prostě řešit nebudou

Drtivá většina lidí na světě bude vždy mít na prvním místě to, aby měli jídlo, teplo a dnes už také elektřinu. Teprve když to mají, dokážou se zabývat například změnou klimatu. Řada politiků to ale stále nedokáže pochopit.

20.7.2022 v 8:04 | Karma: 37,30 | Přečteno: 1390x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

Trumpova potenciální viceprezidentka zastřelila fenu. Byla nevychovaná, napsala

27. dubna 2024  21:46

Guvernérka Jižní Dakoty Kristi Noemová, kterou by si exprezident a předpokládaný republikánský...

Rusko útočilo na zařízení, která zajišťují dodávky plynu do EU, řekl Zelenskyj

27. dubna 2024  20:14,  aktualizováno  20:33

Sledujeme online Sobotní vzdušný útok ruských sil na energetickou infrastrukturu Ukrajiny cílil na plynárenská...

Povolení stavby do měsíce a online. Úředníci v obavách, mezi stavaři skepse

27. dubna 2024

Premium Místo obíhání stavebních úřadů a shánění razítek k povolení stavby nebo rekonstrukce bude lidem...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik